Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Vai tu da unde ai gasit poza aia?:> :))

Astazi am fost ajutor la vreo 3 eventuri:)).

Poate facem o activitate cu bratva... azi am incercat, dar nu ne dadea accept la event..

Spor la comenzi.

Salut colegii ce facetii ? Azi am avut o zii foarte incarcata nici nu am avut timp sa intru in game , de 10 minute am ajuns si eu acasa . Ne auzim maine grija de voi . Maine promit ca facem o activitate cu Bratva . Noapte Buna ne auzim !

Neata baieti. Ce faceti ? Eu astept ziua de maine, sunt tare curios ce se va intampla cu meciurile, care si cum va castiga. Haideti ca ne auzim prin joc. Spor la comenzi !

Maine 4 iulie 2014 o sa avem o mica acivitate (LCS) cu cei din Tsar Bratva si poate si cu celelalte compani de taxi , la ora 15:30 prezenta obligatorie , cine nu poate sa ajunga sa imi deie un PM! Cine lipseste fara sa imi deie PM cu motivul va fi sanctionat

Noapte Buna ne auzim maine dimineata.

@, Cine nu se uita in topicul de discutii sigur o sa fie absent (70 la suta sanse) .

@, Mai ai pana te inscri la liceu, maine deabea iti faci fisa cu optiunile si iti iei fisa medicala, deci de maine nu vei mai apartine de acea scoala, inscrierile la liceu se fac pe 14 cam asa, cel putin asa a fost anul trecut, dar stiu sigur ca nu acum sunt inscrierile la liceu, pana la inscriere la liceu mai ai.

Ce mai faceti colegi?:D Astazi a fost o zi plina am ajutat playeri de level mic, am facut comenzi, castigai si 1 event, am dormit si vreo 3 ore:), ziua de azi a fost una faina.: D

Tot azi am dat si primul meu rob, ca sofer :)).

Maine sper sa fim multi la activitatea de la 15:30 :D.

Spor la comenzi,

Searaaa lumee :))

• Taximetriştii vor vedea şi numele pasagerului care coboară din taxi.
  • Acu facem cu 10-20 comenzi mai mult la raport :)) ca daca sare cineva din taxi, ii apare numele , nu mai tre sa ne intoarcem etc si poate dispare ala.

Maine 4 iulie 2014 o sa avem o mica acivitate (LCS) cu cei din Tsar Bratva si poate si cu celelalte compani de taxi , la ora 15:30 prezenta obligatorie , cine nu poate sa ajunga sa imi deie un PM! Cine lipseste fara sa imi deie PM cu motivul va fi sanctionat

Noapte Buna ne auzim maine dimineata.

Done MariO!! :D :D

@, O tine 10-20 de minute, dar se poate lasa cu FW :)).

Buna dimineata colegi, ce mai faceti voi :D?

Spor la comenzi, mie imi place noul update, mi-am pus jocul in romana si suna ciudat:)).