Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma scuzati ca ma bag, stiu ca nu sunt din factiune, dar ca sa puteti juca trebuie sa luati noul client 0.3b . A anuntat RazR dar stiu ca multi nu se uita de aceea postez la discutiile de la factiuni :). De aceea nu va merge. O zi buna.

Dragi colegi.Am facut acest post,Deoarece voi fi demis.De ce? Deoarece,sunt pe redlist/blacklist sau cum se zice,la barzini.Nu am bani sa platesc,si ei au pus conditia ca , Daca nu platesc,SA FIU DEMIS DIN TCC.

Am intrat in tcc acum o zi,extrem de entuziasmat , foarte fericit si increzator.Am trecut testul cu 10 puncte;atunci,sunetul victoriei s-a auzit.Sunetul pe care doar odata in viata unui sa-mper .Aceasta a fost prima mea factiune.Prima factiune,din viata lui DanDannn .El,avea un vis;un vis de a creste impreuna cu factiunea.Un vis,la prima vedere,impenetrabil.Nici o clipa nu ma puteam gandi ca,acesta se va sfarsi.Va multumesc tuturor din suflet pentru ca nu ati fost uraciosi,si ca m-ati acceptat.Ii multumesc in special lui [F4L]Balon pentru ca mi-a dat o sansa.Poate ne vom mai intalni,vreodata ,pe strazi...sau poate nu voi putea da ochii cu voi de rusinea demisiei.Va multumesc,acesta a fost discursul meu.

Ai gresit topicul

Salut! Scuze ca ieri nu am fost activ mai deloc, am fost plecat la un gratar , m-am intors seara obosit si n-am mai avut chef de samp.

Voi ce mai faceti cum va mai merge?

Salut! Scuze ca ieri nu am fost activ mai deloc, am fost plecat la un gratar , m-am intors seara obosit si n-am mai avut chef de samp.

Voi ce mai faceti cum va mai merge?

Nu ne prea merge,ca nu merge serverul

Am un prieten caruia ii merge serverul. Eu cand incerc sa intru imi zice ca ip-ul meu a fost banat.

Poate sa imi explice si mie cineva ce se intampla?