Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare. Welcome celor noi intrati. Sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba foarte buna. Sa nu-l dezamagim pe noul lider, se stie cine va fi :D:))

Edward fratica, tu vei ramane pentru mine cel mai bun lider, te pup si te respect, sper ca pana cand cariera mea de jucator cat si a ta se va termina sa-mi mai fii macar inca o data lider si eu tie membru, bafta.

@[member=Fh3ered0], Foarte frumoasa semnatura, multumim!

@@South Edward NissaN, Am fost si la Dragasani. Defapt doar am trecut prin el :))

Edward, ai fost un lider foarte bun, poate cel mai bun pe care l-am avut. Te pup dragul meu, si sa ai grija de tine pe viitor. O sa urmeze o etapa importanta din viata ta, si nu trebuie sa o ratezi. Toate cele bune!

P.s: Buna seara dragii mei.

Edited by Victory Anabella

-Felicitari Kennedy il meriti, te-am ajutat din placere:*

-Ce bine-mi pare ca n-a luat copilu' asta suferinta de Ultrass. El zicea ca nu vrea lider si ca nu face topicuri si etc ca vrea lider, le face din placere.

S-a dovedit ca ai mintit si ca nu ai luat lider fitosule.

Aveam si mai multe poze prin care-mi spuneai daca tu iei lider ca topicul de demisii e deschis.

Nissan, ai fost un lider extraordinar si te respect foarte mult.

Deși te-am felicitat pe grup, o fac și aici, Kenn, sper să ții funcția mult timp înainte.

Succes la rapoarte și să aveți o săptămână frumoasă!

-Felicitari Kennedy il meriti, te-am ajutat din placere:*

-Ce bine-mi pare ca n-a luat copilu' asta suferinta de Ultrass. El zicea ca nu vrea lider si ca nu face topicuri si etc ca vrea lider, le face din placere.

S-a dovedit ca ai mintit si ca nu ai luat lider fitosule.

Aveam si mai multe poze prin care-mi spuneai daca tu iei lider ca topicul de demisii e deschis.

Nissan, ai fost un lider extraordinar si te respect foarte mult.

Kennedy merita lider mai mult ca Ultras. Fara suparare Ultras, dar Kennedy are 3 4 5 luni + peste tine in factiune. Eu ma bag la somn ca maine am fotbal si tre sa fiu in forma, v-am pupat o seara faina.

Kennedy, vreau ca maine sa vad VTB-ul in fata HQ :))

@@AIM n3xTw00w, Singurul care sufera esti tu, mai treci pe la scoala si dupa poti sa vii sa ma faci pe mine ,,copil,, lasa suferintele si mai iesi si tu pe afara ca nu mai sti nici cum arata soarele. Felicitari KeNNeDy, cel mai bun a castigat.
@, Nu as avea de ce sa ma supar. Pana la urma e un joc, e facut sa ne distram si sa ne petrecem timpul liber, dar unii nu stiu sa faca diferenta dintre joc si viata reala.
Inca o data, felicitari KeNNeDy si mult succes cu functia. Sa aveti o seara cat mai frumoasa.

Welcome back Dupline. Aici cu tine vom face o treaba si mai buna.

Sa inteleg ca daca un civil a fost acceptat pentru teste, noi trebuie sa-l sunam ci daca ne suna el e picat ?

Buna dimineata, ce faceti? De ieri seara sunt si eu un nou taximetrist printre voi pe aici, sper sa ma acomodez si eu :))

Ne auzim mai tarziu in game, daca tot e scoala altfel stam acasa =))

Welcome PRINȚULE. Sa te acomodezi mai repede si la cat mai multe FecșanWarnuri :)) ??

Welcome back Dupline. Aici cu tine vom face o treaba si mai buna.

Sa inteleg ca daca un civil a fost acceptat pentru teste, noi trebuie sa-l sunam ci daca ne suna el e picat ?

Welcome PRINȚULE. Sa te acomodezi mai repede si la cat mai multe FecșanWarnuri :)) ??

Cam asa :)) da sa aveti SS ca a sunat el si a intrebat de teste :))

Salutare, am uitat sa va spun ceva.

Aseara am dat un test cu Praduitor ala si l-am intrebat "Ce faci cand un client este AFK in taxi" si el imi raspunde : "Fac ss si dau PM liderului sau" =))))

Deci practic am ramas uimit de ce pot gandi unii :))