Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Merci, bafta si tie.

E placut sa primesti aprecieri de la colegi. Sper sa ai succes in viitor si sa obtii tot ce-ti doresti.

Sa auzim de bine Deeyyuu! :)

Pa bă. O sa fie ceva mai sarac /f-ul fara colegul nostru psoN , dar ne raman mai multe comenzi ( cu 2-3 pe care le lua si el :)) ). Sper sa obtii rank-uri mari si in alte factiuni,te pupa jean.

Merci, bafta si tie.

E placut sa primesti aprecieri de la colegi. Sper sa ai succes in viitor si sa obtii tot ce-ti doresti.

Sa auzim de bine Deeyyuu! :)

Chiar esti nab ba..Stii ca nu am fost obisnuit cu ideea ca pleci..si nici acum nu sunt...Dar e alegerea ta...Oricum bafta si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca deoarece meriti...

Neatza colegi, m-am trezit am bagat raportul si acum stau pe la pc un pic si apoi plec in oras.Ne auzim de bine.Ceao.

@psoN,bafta man...nu prea am stat noi mult...,dar in aceste 3 saptamani ne-am inteles foarte bine...Sincer sa fiu imi pare rau ca pleci... :(..Sper sa ajungi unde doresti deoarece meriti![bAFTA]

Edited by pH sBk

Multumesc tuturor pentru urari. Multa bafta si voua si sa ma sunati cand aveti nevoie de niste comenzi. ;)

Multă baftă prietene. Esti primul care mi-a sugerat să incerc această minunată facţiune. Ţin să-ţi mulţumesc pentru răbdarea pe care ai avut-o cu mine. Un prieten adevărat!

Am văzut că ai fost acceptat in Hitmen. Felicitări şi sper să treci testul cu brio. Ţinem legătura, pwp :*

Salutare tuturor. Din pacate nu imi merge internetul de ieri si nu am putut intra :( Cei de la companie au zis ca vor veni azi sa vada ce e cu el. Daca nu se rezolva pana diseara, voi incerca sa postez cerere de inactivitate de la un prieten. Welcome celor noi si bafta la comenzi!

Buna Seara colegi!

Da ce sa zic incepem scoala, chiar daca nu doresc eu merg inainte :)). Va urez un an scolar plin de 2-uri si 3-uri, mai ales in testele initiale :)).

Multa bafta, mai stau putin in joc si ma transfer in Liga Somnorosilor :)).Ceao .

Noapte Buna

Clar, parca ieri a fost 22 Iunie. :(( Anul asta e greu pentru mine. Am testele nationale la final. O sa ma descurc si eu cum o sa pot :))

Bafta tuturor la scoala in noul an. Sa luati toate notele care se pot lua :))

Noapte buna.