Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

+1 de la mine pentru psoN, are dreptate :))))

:))

Buna seara!

Am reusit si eu sa intru la Pc. S-a sctricat acum 2 seri, ieri l-am dus si astazi l-am luat... A fost ceva usor si sa rezolvat repede :X. Mersi @@Zokee, pentru ca mi-ai acceptat invoirea.

Deja e miercuri :|, sper sa reusesc sa fac raportul.

Vineri avem war :X.

Maine dau test la mate astazi am dat la informatica. Trebuie sa mai lucrez la mate.Intru si eu putin in joc sa va salut si apoi ma apuc de exercitii.

Bafta!

Salut sunt noul vostru coleg.Sper sa ne intelegem.

Salut sunt Don Silver Noul vostru coleg . Va urez noapte buna !

Bun venit alaturi de noi!

O regula spune sa nu postam aici fleacuri precum:" am venit acasa! ne vedem in game" , " neata ce faceti ?" s.a.m.d , ati inteles voi ideea. Incercati sa o respectati cat de cat si ne vom intelege de minune :D.

Buna ziua!

In sfarsit weekend :X, diseara war :X. Pana atunci trebuie sa mai fac cateva comenzi, deoarece nu am avut pc de luni pana miercuri.Intru imediat in joc si vorbim mai multe:D.

@@Zokee, Niste detalii legate de war-ul ce va avea loc?

Edited by LV Shift Supervizor GonZo

Bafta Baietii In contiunuare , sa nu faceti prostia sa iesiti din aceasta factiune este cea mai speciala . Va urez succes in continuare ne vom intalni iara sunt sigur .

Sa aveti grija de voi : Gonzo , Wissh , Zokee. , Pson , Silent96 , Deyyuuu .

Bafta Baietii In contiunuare , sa nu faceti prostia sa iesiti din aceasta factiune este cea mai speciala . Va urez succes in continuare ne vom intalni iara sunt sigur .

Urat ca pleci :(

dar.....

Te asteptam inapoi! Cu >:D<<'>

Deci fii atent, cand calculatorul meu sa stricat acum cateva zile am zis ca mi se intampla din cauza ca mi-am pus intrebarea:" Cum de se strica calculatoarele lor, care-s mai performante si nu se strica rabla mea de pentium ?" si am inceput sa cred ca va trebui sa parasesc si eu aceasta factiune...Dar pentru mine sa terminat cu bine.

Dar nu trebuie sa-ti para rau, asta e, se intampla. Si la mine se putea intampla.

Oricum ai fost un coleg de nota 10 si te mai astept aici. Poate vom fi iarasi colegi :>.

Bafta!

Ce mai fac baietii? Eu mi am luat narghilea :)) aroma etc. mai putin carbuni am dat 5 lei pe ei si daca vreau sa pipez miroase in toata casa.... app mau prins 2 controlori tepari pe mine si un prieten in tranvaiul 1 si pac amenda 50 ron X(X(X( , de ce zic tepari ca nu au facut nici un proces verbal nimic.... cand le am dat bani si le zic de proces verbal ceva ei imi zic hai domne dute de aici ce amenda, ne ai platit noua ceva? si au plecat cu un taxi wtf!! :|

Noapte buna all, ne vedem maine dupa amiaza, cica dau teza la Fizica :))

"cica"... te-acasa de "bagabont" :))

Buna seara!

Mi-am terminat de invatat la istorie, "cica" ma asculta si-mi pune nota :))

@, fizica...cea mai aiurea materie (dpdv personal)...

Vorbim in game, la o comanda...

Bafta!

Edited by LV Shift Supervizor GonZo

"cica"... te-acasa de "bagabont" :))

Buna seara!

Mi-am terminat de invatat la istorie, "cica" ma asculta si-mi pune nota :))

@, fizica...cea mai aiurea materie (dpdv personal)...

Vorbim in game, la o comanda...

Bafta!

Nu cred ca exista obiect mai nasol la Limba Romana :)) am doi de 3 si un 5 :( la mate-fizica-chimie am numai 9-10