Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun venit noilor colegi sunt sigur ca ne vom intelege cat mai bine.

Tin sa ii felicit pe noi membri care desi au intrat de putin timp au reusit sa faca destule comenzi pentru a-si face primul lor raport.

@,

Man raportul il poti face de duminica de la ora 19:00 pana sambata viitoare la ora 13:00 pana atunci poti face comenzi ;)

Neata all, ne vedem la sedinta ca pana atunci nu cred ca o sa intru.

@,

Man raportul il poti face de duminica de la ora 19:00 pana sambata viitoare la ora 13:00 pana atunci poti face comenzi ;)

Neata all, ne vedem la sedinta ca pana atunci nu cred ca o sa intru.

Ba nab comenzi faci pana vineri la ora 23:59, pana sambata la ora 14:00 ai voie sa-l postezi pe forum :)). Il incepi de azi la ora 19:00

@,

Nab esti tu ba, uitate la rapoarte de activitate ce scrie acolo : "Comenzile trebuie sa fie in intervalul Duminica (19:00) - Sambata (13:00)."

@,

Nab esti tu ba, uitate la rapoarte de activitate ce scrie acolo : "Comenzile trebuie sa fie in intervalul Duminica (19:00) - Sambata (13:00)."

,,Man" eu fac comenzi pentru Cabbie of the weekend, nu pentru raportul de saptamana viitoare.

@,

,,Man" eu fac comenzi pentru Cabbie of the weekend, nu pentru raportul de saptamana viitoare.

A, da. Eu credeam ca e cel saptamanal. Da cel de weekend e asa cum ai zis :D. Scuze. Oricum tot nab esti :))

A, da. Eu credeam ca e cel saptamanal. Da cel de weekend e asa cum ai zis :D. Scuze. Oricum tot nab esti :))

Oricum ai gresit. Pentru raportul saptamanal se fac comenzi pana sambata la 13, atunci cand se si posteaza.

Oricum ai gresit. Pentru raportul saptamanal se fac comenzi pana sambata la 13, atunci cand se si posteaza.

Hai serios ? Zokee. spune una si tu alta :)), interesant.

Hai sa o luam altfel, uite ce scrie in topicul "Raport de activitate" :

• Comenzile trebuie sa fie in intervalul Duminica (19:00) - Sambata (13:00).
  • Comenzile din intervalul Sambata (00:00) - Duminica (18:59) nu se pun la raportul saptamanal, ci la cel de weekend.

De aici rezulta ca: Raportul saptamanal trebuie sa fie de Duminica ora 19:00 pana Vineri 23:59 .

Uite ce scrie si in topicul "Regulament":

• 2. Comenzile sunt obligatorii in intervalul orar: 16:00 - 17:00 si 19:00 - 20:00, de luni pana vineri + duminica de la orele 19:00 - 20:00
  • 3. Intre orele 16:00 - 17:00 si 19:00 - 20:00 sunteti obligati sa luati comenzi!, daca sunteti on si nu acceptati sau afk fara /sleep veti fi sanctionati (LUNI-VINERI + DUMINICA la ora 19:00-20:00)

De aici acelasi lucru rezulta....

Si tu vii si spui : "Pentru raportul saptamanal se fac comenzi pana sambata la 13, atunci cand se si posteaza."

Ce sa mai creada lumea ? :-?

Hai serios ? Zokee. spune una si tu alta :)), interesant.

Hai sa o luam altfel, uite ce scrie in topicul "Raport de activitate" :

• Comenzile trebuie sa fie in intervalul Duminica (19:00) - Sambata (13:00).
  • Comenzile din intervalul Sambata (00:00) - Duminica (18:59) nu se pun la raportul saptamanal, ci la cel de weekend.

De aici rezulta ca: Raportul saptamanal trebuie sa fie de Duminica ora 19:00 pana Vineri 23:59 .

Uite ce scrie si in topicul "Regulament":

• 2. Comenzile sunt obligatorii in intervalul orar: 16:00 - 17:00 si 19:00 - 20:00, de luni pana vineri + duminica de la orele 19:00 - 20:00
  • 3. Intre orele 16:00 - 17:00 si 19:00 - 20:00 sunteti obligati sa luati comenzi!, daca sunteti on si nu acceptati sau afk fara /sleep veti fi sanctionati (LUNI-VINERI + DUMINICA la ora 19:00-20:00)

De aici acelasi lucru rezulta....

Si tu vii si spui : "Pentru raportul saptamanal se fac comenzi pana sambata la 13, atunci cand se si posteaza."

Ce sa mai creada lumea ? :-?

Acea ora obligatorie de sambata ar fi fost abia la 16, oricum nu intra in intervalul 0-13.

Oricum s-a modificat intreaga poveste cu rapoartele, acum nu se mai poate incurca nimeni in zile si ore.

Acea ora obligatorie de sambata ar fi fost abia la 16, oricum nu intra in intervalul 0-13.

Oricum s-a modificat intreaga poveste cu rapoartele, acum nu se mai poate incurca nimeni in zile si ore.

Sa lamurit tot :)).Noul update e mai simplu si mai eficient, dar cred ca o sa-ti fie tie mai greu cand o sa le verifici :)).

Acum Se premieaza primele 3 locuri, hmm, interesant.

Deci s-a terminat cu Cabbie of Weekend...Sa nu uita-ti sa stergeti topicul :))

Gata v-am lasat, pwp. Bafta!

Edited by LV Shift Supervizor GonZo

Neata baieti . Am inceput dimineata asta cu un rob :)). Dupa ce ies , ma bag la comenzi. Voi ce faceti?

Neata.Astept sa plec la scoala si cand ma intorc ma pun pe comenzi :D