Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata tuturor, de cand nu am mai postat pe aici. Am reusit si eu sa ma intorc inapoi din Romania :)) deci saptamana asta ne vedem in game, bafta tuturor ne auzim :*

Neata tuturor, de cand nu am mai postat pe aici. Am reusit si eu sa ma intorc inapoi din Romania :)) deci saptamana asta ne vedem in game, bafta tuturor ne auzim :*

Nab te-am prins din urma la rank :P a venit si Chris??? Sau pe el l-ai lăsat in tara

Hackeri bozgori din Rusia,sper să revină totul la normal și să remedieze Kalcor fondatorul samp-ului,fapta făcută de niște borâți!!! X)

Să trăiască nașii măiiii!!! :)))

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bLJY8AKIsds

Edited by pD BonZy

Incercati sa nu mai faceti posturi inutile, am mai fost avertizati in trecut de admini ca o sa se inchida acest topic o saptamana daca mai facem +1 excesiv.

La Multi ani !!! Bine v-am regasit , ce faceti:)?

Eu maine am examenul (sala) si dupa o sa revin mai serios pe sa:mp :*

Tineti-mi pumnii !! Bafta la toti la comenzi!!

Chris bafta la sala eu abia prin Aprilie ma apuc de scoala de șoferi :| dar pana atunci citesc legislația si eu de 2-3 ori : D

Eu ma culc, noapte buna tuturor.

Incercati sa nu mai faceti posturi inutile, am mai fost avertizati in trecut de admini ca o sa se inchida acest topic o saptamana daca mai facem +1 excesiv.

Check discutii 69 Pier Mobs RPG 2 =)). Faceam cate 5-6 pagini pe zi :)), dar acolo e alt ceva.

@,

Dupa cum ai spus si tu, acolo e altceva. Daca vrei poti face acolo +1 nu aici. A mai fost avertizat Zokee. de multe ori ca o sa ne inchida acest topic daca continuam sa facem posturi inutile.

@,

Dupa cum ai spus si tu, acolo e altceva. Daca vrei poti face acolo +1 nu aici. A mai fost avertizat Zokee. de multe ori ca o sa ne inchida acest topic daca continuam sa facem posturi inutile.

Hai salut!

Eu nu fac +1, doar dau un semn de viata, inca mai traiesc:D. Am niste probleme cu calculatorul. Merge asa de bine incat nici nu vreau sa ma uit la el...

Poate fi din cauza ca am instalat Windows XP Sp3 si nu suporta rabla mea ? Inainte aveam Sp2... Zilele astea o sa fac Sp2 sa vad daca asta e problema...Oricum strang bani pt un Pc bun, dar pana strang acei bani mai dureaza :|.

Sa vad daca reusesc sa fac raportul daca nu va trebui sa ma invoiesc.

Numai bine, ne mai auzim in game!

Bafta!

Sper sa fie gata pana incepe campionatu de haxball, si sa mai faci si tu niste antrenamente, eu fac zilnic :D

Îți este frica sa câștigi?? Poate prea ușor :))).