Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da o fi si asa, dar nu da dumnezeu raceala in mine nici a naibii... :)) si daca nu am chef ... tot merg, am parinti :)).

Cel putin la munca stiu pentru ce ma duc: sa fac bani, ai mei si ii cheltui cum doresc eu.Si se pare ca asta e tot ce conteaza in ziua de azi.Spune tu chiar nu e bine sa muncesti si sa stii ca iti vine tie ?

Da intr-un fel e bine ai bani tai e ok iesi cand vrei faci ce vrei , da te saturii la un moment dat , cand vezi ca muncesti o luna intreaga si ti se duc bani pe nimicuri , si te intrebi oare ce am facut cu atat . Ce sa zic sa iti ajute dumnezeu sa iti gasesti un servici bun :))) Eu lucrez ca sofer la o carmangerie , este zii cand plec la 5 dimineata si ma intorc seara la 7-8 , este zi cand plec pe 5 si vin la 2 depinde de ce curse am.

Acuma Mario fiecare cu norocul lui isi găsește de lucru ce poate si el. Fiecare spera sa găsească de lucru într-un loc bine plătit dar e greu.

Dumnezeu cu mila.

Hai ca eu ma bag la somn, scuze ca nu am fost

La activitate dar eu in timpul saptamâni de scoala nu stau seara la Pc ci doar cand vin de la scoala 2-3 ore ;).

Bravo :*

Dar de ce ma ? Care era problema? Te deranja pe tine ca dadeai de 2 ori de rotisor in jos ? :))

Da o fi si asa, dar nu da dumnezeu raceala in mine nici a naibii... :)) si daca nu am chef ... tot merg, am parinti :)).

Cel putin la munca stiu pentru ce ma duc: sa fac bani, ai mei si ii cheltui cum doresc eu.Si se pare ca asta e tot ce conteaza in ziua de azi.Spune tu chiar nu e bine sa muncesti si sa stii ca iti vine tie ?

Da intr-un fel e bine ai bani tai e ok iesi cand vrei faci ce vrei , da te saturii la un moment dat , cand vezi ca muncesti o luna intreaga si ti se duc bani pe nimicuri , si te intrebi oare ce am facut cu atat . Ce sa zic sa iti ajute dumnezeu sa iti gasesti un servici bun :))) Eu lucrez ca sofer la o carmangerie , este zii cand plec la 5 dimineata si ma intorc seara la 7-8 , este zi cand plec pe 5 si vin la 2 depinde de ce curse am.

Da asa e, sa ai si o slujba buna. Slujba buna inseamna sa ai un salariu din care sa-ti faci poftele si sa pui si deoparte.

Dar uite care e faza acum, intrebare universala: Ce salariu ai ?

Acuma Mario fiecare cu norocul lui isi găsește de lucru ce poate si el. Fiecare spera sa găsească de lucru într-un loc bine plătit dar e greu.

Dumnezeu cu mila.

Hai ca eu ma bag la somn, scuze ca nu am fost

La activitate dar eu in timpul saptamâni de scoala nu stau seara la Pc ci doar cand vin de la scoala 2-3 ore ;).

Dumnezeu sa fie de partea noastra.

@@Zokee, Barosane hai fa un EVENT Deagle cu The Tsar Bratva ca vreau sa vad si eu cat de tari sunt ca pe /turfs am vazut ca aveau HQ-u iti dau eu bani niu PROBLEM ) doar sa castigam noi taxi

Eu ma bag la deagle 1vs1.

Voi vedea.

Nu ca vei vedea, faci! :P

Edited by LV Shift Supervizor GonZo

@, Ma gandeam si eu ca pregatesti un discurs mai mare dar vad ca doar ai dat quote la o parte din cei care posteaza la discutii :)))

ZOKEEEEEE VREAU EVENT DEAGLE VS THE TSAR BRAVA :))

Tu esti nab facut gramada :)). In primul rand am dat "multiquote", in al doilea rand am "un discurs" acolo si in ultimul rand tu nu stiai cum sa mai faci un +1 si te-ai gandit "ce oare sa mai postez?""A, da, gata stiu." Si asa au luat nastere aberatiile tale false de mai sus :)).

Si apropo,lasand gluma la o parte, daca vrei sa faci duele cu Tsar Bratva, suna-l pe MC1 (este liderul gruparii care ne protezeaza, 12 la numar) si spune-i ca vrei sa faci o activitate.Si sigur o sa rezolvati.

Ti pwp, p@!

@, @@South Dragos7198,

Va rog sa nu mai faceti asemenea posturi a mai zis Zokee de nush cate ori sa nu mai face posturi degeaba pt +1.

Pentru +1 aveti acest topic : http://forum.b-zone.ro/forum/200-bun-venit/ intrati si faceti acolo ++++ cate vreti.

Eu am iesit din factiune baieti,va urez numai bune la toti si promit ca o sa ma vin inapoi! PA :)>-

Bafta man ne mai auzim noi pe server.