Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, eu acum m-am trezit si am intrat in game. Gonzo am fost surprins de jocul aluia a jucat chiar bine fata de ce am intalnit pana acum. Sper sa castigi si tu.

"Am castigat" cu 0-5 :)). A fost lag [el a facut room], eram langa el si disparea in fata mea si-mi dadea gol. Oricum eu stiu ce pot.

Ne mai auzim in game. Bafta!

EDIT: Mersi Zokee. :))

Edited by GonZo

@, Felicitari pentru meciul castigat la haxball.

@@ribe, Felicitari nab. Poate ne vedem in semifinala :>

M-am trezit devreme si am intrat putin la PC, trebuie sa joc si eu meciul, asa am hotarat cu adversarul pana in 12. Tineti-mi pumnii, vreau sa castig.

Succes.

Ai pierdut, asta e. :)) Acum am văzut.

Edited by Zokee

"Am castigat" cu 0-5 :)). A fost lag [el a facut room], eram langa el si disparea in fata mea si-mi dadea gol. Oricum eu stiu ce pot.

Ne mai auzim in game. Bafta!

EDIT: Mersi Zokee. :))

Ce zici Gonzo o sa-mi puna probleme?

Ce zici Gonzo o sa-mi puna probleme?

Nu stiu frate, nu am apucat sa joc. Eu ma opream si vb si el imi dadea goluri :)) Nu cred, odata de nu a vrut sa joace. Oricum eu il caut sa mai joc cu el.

Nu stiu frate, nu am apucat sa joc. Eu ma opream si vb si el imi dadea goluri :)) Nu cred, odata de nu a vrut sa joace. Oricum eu il caut sa mai joc cu el.

Mi-a dat PM sa jucam un amical, chiar sunt sa vad cum joaca

Nu am jucat ca nu a mai raspuns

:)) Clar. Eu zic ca nu joaca prea bine. In runda eliminatorie abia a castigat cu 5-4 :)). Dar na, nu stiu ce sa zic pentru ca nu am apucat sa joc civilizat cu el. Oricum ii urez succes mai departe si tie. Oircum nu am nici-o indoiala, tu o sa castigi. :D

Edited by GonZo

:)) Clar. Eu zic ca nu joaca prea bine. In runda eliminatorie abia a castigat cu 5-4 :)). Dar na, nu stiu ce sa zic pentru ca nu am apucat sa joc civilizat cu el. Oricum ii urez succes mai departe si tie. Oircum nu am nici-o indoiala, tu o sa castigi. :D

Sa te auda Dumnezeu

Ba frate e prea de tot..... ala a facut poze modificate.... si daca era faceam poza... Adryan ala e posthunter

Stau 2 Luni cu 2FW din cauza lui.... sa arate mai multe dovezi....

Zokee nu se poate asa ceva..... eu eram AFK dar nu cu /fare....

Macar facem poza daca era....

Dar nu am fost....eu cu fare

Daca nu se face ceva in privinta asta..... nuj ce sa fac

Un trucaj bine priceput si un posthunter..... :((

Edited by ExXxPeRiMenT 09

Neața tuturor .Am pregătire , sper să pot intra la 14:00 .

@Experiment ce nenorocit e Adryan ăla ,are ceva cu toți dintre noi :)) Vreau și eu să îl întreb de sănătate într-o bună zi :D Am terminat deja și al 2-lea raport , încă 57 comenzi :> Gata mă duc , o duminică plăcută tuturor !!

Ba, voiam să fie gata rapoartele până mâine, macabru, rank 5+. Ce faceţi?

Nu mi-a zis nimeni sa fac asta. Cand mi-ai cerut ceva te-am ajutat.

Si acum daca tot ai deschis acest subiect, @ 6-7 zile sunt la dispozitie sa verifici rapoartele. Daca faci 10 pe zi in 3-4 zile le termini singur si daca te m-ai ajuta si macabru in 1-2 zile ar trebui sa le terminati. Sincer acum dati-va si voi interesul putin. Nu mi-ai cerut niciodata sa te ajut la rapoarte, te ajutam cu mare placere. Zokee cand era sublider mi-a cerut de vreo 2 ori sa le verific, atunci eram 30 in factiune si stateam intre 2-3 ore si le terminam, singur. Nu o lua in nume de rau.

Ba frate e prea de tot..... ala a facut poze modificate.... si daca era faceam poza... Adryan ala e posthunter

Stau 2 Luni cu 2FW din cauza lui.... sa arate mai multe dovezi....

Zokee nu se poate asa ceva..... eu eram AFK dar nu cu /fare....

Macar facem poza daca era....

Dar nu am fost....eu cu fare

Daca nu se face ceva in privinta asta..... nuj ce sa fac

Un trucaj bine priceput si un posthunter..... :((

Stiu frate si la mine a fost la fel. Stiu sigur ca nu eram on /fare, doar afk. Ori a fost cum ai zis tu, ori e vreun bug... Am facut niste teste dar nu am reusit sa descopar nimic daca e vreun bug....

Neata!

Am intrat si eu putin sa vad ceva legat de gramatica limbii romane.

Astazi sa nu uitati de sedinta la ora 14:00.

Bafta ne auzim atunci.v

Edited by GonZo

@,

Downloadeaza noua versiune o.3z de sa-mp de aici http://www.sa-mp.com/download.php

Edited by South Edward NisaN