Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata dragi colegi, tocmai ce am venit si eu de la magazin si acum stau in jail dupa robul reusit :). Ne auzim pe /f si succes la comenzi.

P.S.: Vreau sa aud cum a fost la activitatea de aseara, nu am venit ca m-am uitat la Romanii Au Talent.

Multumesc baieti pt felicitari:)) .. am carnet:)):X

N-am vz ca ati pus poza de pe fb..:D:)) ms :)

App. Welcome celor noi.. sa nu faceti prostii si daca aveti nevoie de ajutor ne puteti gasi pe /f :D !!

-Noapte buna, merg si eu la somn!

Maine e o zi destul de grea la scoala, sper sa-i fac fata cu bine.

De maine doresc sa fiu mai serios si activ pe SA:MP, sa nu mai fac 5-10 comenzi si sa ma pun AFK. Sper ca voi reusii, doresc performanta in aceasta factiune.

-Ne vedem maine, bafta la comenzi tuturor!

Acesta este ultimul meu post aici, mi-am dat demisia, doresc sa incerc si altceva, numai bine la toti!

Succes in continuare. Multa bafta in LVPD, o sa venim sa ne iei carnetele sa-ti faci raportul :)). Numa bine ! :*

P.S.: Pacat ca iesi .. :(

Acesta este ultimul meu post aici, mi-am dat demisia, doresc sa incerc si altceva, numai bine la toti!

Bafta nab. Mai vorbim cand e de un haxball alea alea :)). Succes in factiunile viitoare.

Salutare colegi am ajuns si eu acasa. Am fost la primarie sa rezolv cu Cartea de Identitate. M-am tras in poza :)) de 2 ori, in prima am clipi :)).

Maine am test la informatica si trebuie sa invat si eu ceva, nu stiu nimic.

Ne auzim.Bafta!

@, Bafta nab! :D imi pare bine ca ne-am cunoscut :) saper sa mai vii pe la noi si bafta in PD!

Saluare colegi ce faceti?

Am venit și eu de la liceu...:D am de învățat pentru mâine omg.. :| Vorbim mai pe seara! :*>:D<<'>

Eu merg la culcare, a fost o zi extrem de grea la scoala, la fel va fi si maine.

Metaphour - Bafta mai departe, desii te-am prins doar o saptamana in factiune ai facut o buna impresie, te vei descurca de minune in LVPD.

Bafta la comenzi tuturor!

• Leviathan changed the title to Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions
  • HEROINA locked this topic
  • HEROINA unlocked this topic
  • HEROINA locked, unpinned, pinned and unlocked this topic
  • HEROINA locked and unlocked this topic
  • HEROINA unpinned this topic
  • HEROINA pinned and unpinned this topic