Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun venit celor noi în facţiune, să vă înţelegeţi cât mai bine cu restul membrilor şi să încercaţi să faceţi o treabă relativ bună.

Nu uitaţi că dacă nu întocmiţi primele două rapoarte, sunteţi demişi, deoarece sunt obligatorii.

Topic închis momentan.

Edited by GF Zokee

Seara buna!:) Este ultim meu post aici !

Impreuna cu XzP am decis sa parasim Taxi LV pentru Hitman Agency , desi sansele nu sunt mari.. ne asteptam la orice. Si eu si XzP cred ca ne-am facut datoria asa cum trebuie, poate uneori nu am fost chiar activi dar na .. știți cum e școala pe primul loc.. dar nu ne-am lăsat..

Tin sa mulțumesc lui Zokee. , un adevărat lider sper sa duci cat mai sus Lv Taxi .. si bafta la liceu, stiu ca la anu o sa dai bacul iti urez bafta de pe acuma.

Imi pare sincer rau ca plec dar .. vreau sa-mi îndeplinesc visul .. este șansa mea.

Va Multumesc pentru tot, sa aveti grija de voi si sa nu-l suparati pe Zokee. Tine legatura>:D<

Cu Dragi Chrys! :*

Remember LV Taxi!

Bafta baietii mei de la Roma care ati rupt Europa in doua

Seara buna! :) Este ultim meu post aici !

Impreuna cu XzP am decis sa parasim Taxi LV pentru Hitman Agency , desi sansele nu sunt mari.. ne asteptam la orice. Si eu si XzP cred ca ne-am facut datoria asa cum trebuie, poate uneori nu am fost chiar activi dar na .. știți cum e școala pe primul loc.. dar nu ne-am lăsat..

Tin sa mulțumesc lui Zokee. , un adevărat lider sper sa duci cat mai sus Lv Taxi .. si bafta la liceu, stiu ca la anu o sa dai bacul iti urez bafta de pe acuma.

Imi pare sincer rau ca plec dar .. vreau sa-mi îndeplinesc visul .. este șansa mea.

Va Multumesc pentru tot, sa aveti grija de voi si sa nu-l suparati pe Zokee. Tine legatura> :D<

Cu Dragi Chrys! :*

Remember LV Taxi!

Edited by ribe

Multumesc >:D<<'>, Tin sa le urez mult succes tuturor,mi-a fost greu sa ma despart de voi findca m-am inteles mereu cu toata lumea,sper sa ne auzim cu bine,acesta este ultimul meu post aici.Multa bafta :*

Nick: macabru Rank: Sublider Data: 22/03/2014 Am dat test cu: Carn Rezultat regulament (x/3): 3/3 Rezultat traseu (x/5): - Rezultat final: Rejected ( You need to study more ) Alte precizari: Maybe next time.

You need to improve your english! because of you, i got those mistakes! CALM

@ - You need to update english rules! /tx taxi la mine - ls/lv/sf! In english rules its given /f

Sorry for post!

Edited by Carn