Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu, dar nu da $ fix la km, inca mai sunt mici buguri. Mi s-a intamplat daca fac 2 sau 3 km sa-mi dea 10$ sau 15$.

Asta nu e belea. Dar eu fac curse de 8-10 km dintr-un oras in altul si ramane pe $0 sau maxim $10.

Sa ramaneti sanatosi si la fel de plini de viata. A sosit momentu' sa renuntam la titlul de colegi si sa ramanem frati si prieteni. Sa fiti la fel de respectuosi, de amuzanti si de seriosi. Sa nu mai fugiti doar dupa rank-up, ribe stie ce face si ce trebuie sa faca. Sper sa pastram legatura in continuare. Aveti grija de voi. Sper sa ma primiti si in viitor si sa ma considerati la fel ca si pana acum. Mii de :* :* :*

Niste posturi mai cu substanta poti face?

@, succes frate Maxim. :(

Mult succes in continuare Maximus, pastram legatura :*!

Ba psoN, daca nu-ti place nu te uita, mersi.

@,

Salut Max`! Chiar daca pleci din Lv Taxi locul tau tot aici ramane. Nu prea ma pricep eu la mesaje dinastea de genu :)) dar sa stii ca mi-a facut placere sa te cunosc si sa impartasim experiente de SA:MP-isti, te-ai straduit sa faci ca totul sa fie bine, te caracterizeaza rank-ul pe care l-ai detinut. Vreau sa iti urez succes in tot ceea ce faci si..vorba aia... CAND NE-O FI MAI RAU, SA NE FIE CA ACUM`!! Multa bafta` !! :* :* :* :* :* :* :*

Ribe, daca iau FW de la reclamatie te rog sa mi-l dai cand sunt on, te rog, ce a scris post huntera la motivul reclamatiei lui Kovac =)) "Mistouri fara de mine"

Edited by Io n ut

Stiti vreun site pe care poti uploada poze chiar si cand iti merge netul greu? Gen care sa nu necesite asa mult net la incarcare ca ma chinui cu imgur de 2 zile si tot nu reusesc sa incarc pozele pentru raport...