Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ca vreti ca nu vreti orice lider isi aduce ajutorul de incredere. Romanele scrise nu prea ma impresioneaza :) Si eu la randul meu am fost membru si mereu ma ofticam cand liderul aducea rank 6 din afara insa nu avem ce face. Ori ma gandeam sa raman ori faceam demisie. Asa va sfatuiesc si pe voi sa faceti, sublider "activ" Duplin avea 20 ore jucate ca lider. Sunteti angajatii acestei companii, daca doriti promovari va rog sa va faceti treaba ce vi se cuvine.

Vreti rank mare ? Munciti. Ajungeti la un nivel destul de mare, respectati pentru a avea o sansa la o functie pe viitor. Daca muncesti si esti vazut bine pe viitor ai sanse destul de mari la ceva. Repet, daca doriti ceva sa discutati cu mine "barbateste" va astept direct nu indirect pe forum.

Te-aş ruga respectuos să taci din gură şi să nu aduci jigniri asupra mea. Şi în momentul de față cred că te iau la ore jucate, nu văd unde aveam eu 20 când făceam 130 pe lună. Nu înțeleg cine te-a pus sublider aici şi în principal ce cauți tu aici, că ştim foarte bine comportamentul tău şi caracteristicile tale comunicative, dar hai să ne oprim aici. Nu aduce acuzații aiurea despre mine, că le aduci fără dovezi şi te cam faci de râs. E logic ca membrilor să nu le placă ce se întâmpla acum în Taxi, fiindcă încet, încet se ajunge să avem 3 facțiuni de Taxi identice şi să fie implementate reguli care niciodată nu şi-au avut rostul aici. Respectați imaginea facțiunii şi, te rog frumos, nu vorbi aiurea despre mine că nu te văd eu pe tine mai presus. Cu asta închei, d-abea aştept să se ducă Taxi de râpă şi după să vă dați cu capul de pereți că nu vreți să ascultați. Aştept report de la tine, însă, LV Taxi mă va înțelege! Edited by South DupliN

Buna seara tuturor! Acesta va fi ultimul meu post pe o perioada lunga de acum incolo. Dupa cum puteti observa, mi-am dat demisia, dar va promit ca revin. Mi-am dat-o deoarece, dupa parerea mea, ocupam un loc degeaba. Eram tester, dar asta nu se prea vedea. Oarecum, tineam aceasta functie(importanta, zic eu) degeaba. Nu imi faceam treaba din cauza timpului. De la 150 de comenzi, cat faceam inainte, acum am ajuns sa fac 21. Prea putin. Asta trebuia sa o scriu la motivul demisiei...dar nab cum sunt, nu mi-am dat seama. Oricum sa stiti ca toti reprezentati niste prieteni pentru mine si sper sa tinem legatura. Nu incape nicio indoiala, voi reveni. Mai am 3 idei de zis: 1. Nu luati exemplul meu! Este unul negativ. Si apropo, am vazut ca multi au scris la motiv ca au plecat multi alti membrii, asa ca trebuie sa plece si ei. Este o idee total gresita. 2. Bafta cu factiunea Edward, Kannedy si Phaharell(chiar daca pe tine nu te-am cunpmoscut). 3. Remember: DupliN, RazvyBest, alexut, .Kratos., Mariusl33t si Sebis55(normal, nu aveam cum sa ma uit). Scuzati daca am uitat pe cineva...Bafta!

Salutare tuturor, acesta este primul meu post aici :)) .

Bai am stat azi sa ma gandesc cam cate comenzi suntem obligati sa facem pe saptamana in total si este ceva total ciudat :)) .

Deci o luam asa . Noi in fanctiune suntem 50 dar hai sa nu punem rank 4+. Avem aproape 10 rank 3. ( doar o estimare n-am stat sa ma uit ) + inca 25 rank 1 si inca 15 rank 2 ( Am luat asa ca o estimare nu stiu sigur daca avem chiar atati, nici nu stiu daca mai suntem 50 ) Bun , Rank 3 + au de facut pe saptamana cam 75 de comezi = 750 pe saptamana. Iar rank 2 au de facut 65 pe saptamana = 975. Rank 1 au de facut 50 pe saptamana = 1250 . Bun Rank 4 5 6 traiesc din teste dar daca ii punem si pe ei ajungem cam asa = 200 . Acum sa facem un calcul cam cat este in total = 3175 de comenzi pe o fanctiune . Noi pe zi nu cred ca avem macar 1000 de comenzi. Si cand stam sa ne gandim ca suntem 3 firme de taxi . ajungem undeva la = 9525 de comenzi pe saptamana . O fanctiune are de facut 3175 de comenzi pe saptamana :)) Deci am ras cu lacrimi cand am facut asta doarece noi chiar facem atatea comenzi pe saptamana in general :)) Bafta la comenzi baietii . O sa intru mai pe seara dupa ce vin de la Gym . LV Taxi rullz.

@,

Da ai dreptate in tot calculul asta insa eu as vrea si imi doresc sa le aratam tuturor ca noi suntem ce-a mai tare factiune, cel putin din cele pasnice.

De aceea imi doresc sa vad de la voi un minim de 4000 de comenzi pe saptamana. Nu e obligatoriu, fiecare face cum poate, insa acum cu banii pe care-i primiti de la server ma astept sa ajungem la acest minim care l-am specificat mai inainte.

Banii nu supara pe nimeni si de aceea cu cat faceti mai multe comenzi cu atat mai multi bani luati fiecare in parte :).

Va urez bafta la facut comenzi si la sfarsitul saptamanii sper sa atingem macar 3,500 de comenzi.

#LV #TAXI #RULLZ