Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut oameni buni. De astazi ma rog de ieri :)) sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem si sa cucerim cele 3 orase 72/72 turfs si /accept taxi-uri :)).

Btw welcome celor noi cat si mie, ne auzim si in game maine.

Salut oameni buni. De astazi ma rog de ieri :)) sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem si sa cucerim cele 3 orase 72/72 turfs si /accept taxi-uri :)).

Btw welcome celor noi cat si mie, ne auzim si in game maine.

Sincer, asta am zis si eu, trebuie sa facem GTA Galben!

Spune-i lu MonsterEnergy sa posteze la anunturi si pune si tu /fmotd!

Neata! Ce faceti praduitorilor? Tocmai ce m-am trezit si eu si ma gandesc daca e sa fac si eu raportul pe saptamana asta :)) stiu ca nu-l am obligatoriu da mi se pare mic si usor.

@@RobertoKiNG, ok, am citit regulamentul si vreau sa fiu si eu pe lista celor care participa din factiune :)

Apropo pentru cei care sunt cu rock-ul pe aici sau mai asculta din cand in cand.. o noua piesa de la Goodbye to Gravity, ma rog este de anul trecut din ce am inteles dar au postat-o acum recent, pacat de ei faceau o treaba excelenta si erau foarte buni ca si For The Wicked da mna..

@, hai sa traiesti ca nu ma scoti =)) pai tot Zenod si pe asta a fost RampageOwn si zbang l-am schimbat cu Zenod si pe ala am Mikaelson acum, oricum am conturi uitate pe aici (ma refer la parola si mail) is pe comunitatea asta din 2013 :)) pe n conturi.

@, ti-a dat drumul de la puscarie?! Buna purtare sau ti-a expirat sentinta? :))

@@Ebola Ninja, bafta mai departe!

@, mhm.. nab? Nu as spune asta, si zi mersi ca te-am scapat de fw in lspd, ca mai intai pe mine m-a intrebat ruller daca retrage sau nu post-ul ca imi e prieten. La inceput nu voia, i-am spus eu sa retraga data viitoare n-o sa mai pupi.

@, pana sa vb tu l-am pacalit ca-l bag LSPD alea alea si a retras, oricum, iti multumesc frumos. Stai linistit, si eu am ajutat foarte multi, de ex, AsU69 din LSPD r4 i-a facut un LS S.I post, si am sunat frumos si l-am rugat eu sa retraga si i-a retras, AsU69 i-a zis nu frate, lasa sa iau FW dar eu fiind baiat, am vb cu el personal. Stii vorba aia, respecta si vei fi respectat, poate la randul meu, te voi ajuta si eu pe tine ;)

@@Kakuna, credeam ca tu esti, sa rad oleac' de tine cu posturile alea =)))) ai mai pus si semnatura, valeuu