Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South PaNNiK,

Da, e greu sa le gasesti intretinute.

Nasimio a luat un Audi A6 cu Exterior sport ( praguri spoiler fata, spate, tot ) la 6k euro ca avea ala nevoie de bani. An, parca 2010 sau 2011. SA-MI BAG :/

As fii vrut eu masina aia :))

@,

Cica: " =)))) Mooor " si tu chiar mureai =))))

Apropo, noroc cu trolleru. Poti sa dai PM celui ce se ocupa de Cartea Recordurilor Ciudate. Sunt si eu acolo cu cel mai rapid lider ;):))

@@South MonsteR, +1, aveti cel mai mare noroc baaaaaaaaaa ca va spune de n-ori pentru binele factiunii. Sper ca nu va trebuie sa va deseneze!!! Faceti factiunea de ras primind sanctiuni asa...

Totu e bine cand se termina cu bine.

@@South Edward NissaN, Ce e bine wai, ca niste belele d-astea mici te face de cc?

Ba, e bine ca nu au fost sanctiuni.

Faptu ca anumiti colegi s-au lasat prinsi in acea capcana de niste PostHunteri infecti, e alta treaba.

Mai bine un raport mai mic si corect decat asa si sa stai cu inima indoita ca iti face ala post.

Edited by South Edward NissaN

Hai salut la bajeti! Astazi este ziua de 1.12.20016, adica ziua Nationala a Romaniei. M-am gandit ca in aceasta zi sa facem toti un mic spam la discutii. Care sunteti on va astept aici macar in aceasta zi. Se baga cineva?

@@South PaNNiK,

Haide.

E ziua nationala a gratarelor, ca doar asa sunt unii fericiti :))

Am fost la meditatie, o zi ca oricare alta :) , nu am simtit ceva diferit ca a fost ziua Nationala, mai ales ca suntem condusi de niste prosti ( Ciolosi si Iohanis + Tehnocartii pusi de straini sa ne futa tara mai rau).

Foarte multi de aici nu le au cu politica, "Iohanis e bun, nu vezi ce a facut la Sibiu?" Daca vreti as aflati cum a ajuns Sibiul asa cum a ajuns, va spun eu ( UN OLTEA ) ca de, tata e in politica si am stat si eu de vorba cu niste sefi de partid de la Valcea ;):P .

@@South PaNNiK,

Trebuie sa vezi imaginea de ansamblu.

Asa cum a fost atunci, asa a fost si cu Ponta :)),

ONG-urile care au condus aceasta "mini revolutie" petrecuta cand a plecat el sunt conduse de ofiteri straini pusi in fiecare tara mica sa faca astfel de lucruri cand ceva nu merge cum vor ei.

Daca nu se retragea Ponta, ar fii murit sute de oameni deoarece se pregateau atentate si alte prostii, asa ca a preferat sa plece. Multe ar putea fii scoase la iveala, de el si de multi altii dar nu vezi ca le e frica pentru viata lor.

Ceea ce se prezinta in filme, nu sunt basme, totu e real, antetatele, "hitmanii" sunt reali, nu ca in jocuri ( samp sau chiar Hitman Absolution ) insa exista asemenea oameni pe Deep Web ( aka Dark Web).

Sunt foarte multe chestii de care noi, oamenii de rand nu stim.

Revenind la ce ai zis tu, ( poate ma repet ) nu noi ne-am nenorocit, straini ne-au nenorocit, o fac acuma si or sa faca in continuare, pe noi si tara.

@@South Edward NissaN, Am ajuns sa-mi fie rusine sa fiu roman, inloc sa fiu mandru ca-s romana, vorba lu' ala de pe facebook care are apgina ''Niste nesimtiti'' Incearca sa vezi pe pagina lui frate ca la prima impresie o sa ti-o faci ca-i un bogat jegos, dar nu e asa. Urmareste-i toate videurile.

ROMANII au scris pe masina lui [ bentley ] gunoi si pamflet, de ce? Ca a plecat un romanas in Anglia si s-a ajuns omul, a muncit, s-a dezvoltat. Acum e mare smcher cu palate si masini de lux. Nu mai suport romanii, gen sa maora si capra vecinului daca a mea a murit.

@@South PaNNiK,

Ba prima data incercam sa furam capra vecinului si dupa sa o omoram chiar noi :))

Eu sunt altfel, eu ii ajut pe toti, in schimb nu primesc aproape deloc, putini sunt cei care " imi raspund " lafel ( sa zic asa ).

Mie imi e rusine de tara asta de cand a iesit Iohanis presedinte, sincer, nu a facut ABSOLUT nimic, infara de a mai cumpara o casa si sa-si bata joc de noi toti, inclusiv de limba la felul cum vorbeste.

@@South Edward NissaN, Nu cunosc cazuri cu Iohanis, dar m-am saturat de tara asta atat de murdara, datoare, care n-ai de niciunele, saraciaa lumii. Ca acum imi vine si pe romanai. Unde vezi cu ochii pe tv, n-are lumea bani, na-re lumea bani. Dar daca te duci intr-un club, intr-un locat, e full baaaaaa, nici in picioare n-ai loc sa stai, na-re lumea bani, n-are lumea bani dar toti au cate 2-3-4 masini, si ce masini... masini smechere frate, toti au s6, s7, si etc. Eu mor cand vad asa, de ce se plang ca n-are tara bani cand toti au vile si etc. Esti nebun ca in orice oras stai 15 minute sa gasesti un loc de parcare? daca te duci cu un jeep nu gasesti.

Ca mi-a venit nervii pe ei fratelo.

@@South PaNNiK,

Ba, tata a lucrat pana cand am facut eu 5-6 ani si mama s-a angajat recent ( pt prima data :)) ) acum 2 saptamani!

Cu gradina, mi-am facut o casa. Recent un garaj in care am bagat 500 de milioane ( pt ambele masini, duba si loganu ).

Multi se plang ca nu au bani, cand defapt ar trebuii sa se planga ca nu le ajung. Avem majoritatea bani, dar nu ne ajung, totu e scump frate, TOTUL, cand se scumpeste benzina, de la A la Z totu se scumpeste, dar cand se ieftineste, nimic nu se ieftineste la loc :)), de aia nu facem nimic.

Uite, spre exemplu, in SUA, faci full de benzina / motorina, cu cativa dolari. Eu la MCV fac full de benzina cu 3 milioane si ceva, echivalentu a 85 ( chiar mai mult) de dolari pe cand ei cu 5 fac fulu :)) . De aia si bunastarea lor si nu a noastra, de aia isi iau oamenii ford mustang si noi cautam masini sa consume 4-5 la suta si sa le punem pe gaz.

@@South Edward NissaN, Cam asa e ma, unde aiv azut tu in America motoare sub 3.000 diesel / benzina?

Am un tovaras plecat in Canada frate si a gasit o masina cu motor de 2.5 diesel. Esti jnebun ca l-a intrebat unu' de acolo: Ba tu esti sarac de ti-ai luat masina de 2.5?

Povestea asta mi-a spus-o el in telefon... dao dreacu =))

@@South PaNNiK,

=)))) pai de fratele meu, ce sa faci?

Eu nu o sa ajung sa plec, nu cred, insa o sa-mi ajut copii sa plece din aceasta tara si o sa-i indemn as mearga in America sau Canda.

Asculta asta :)

@@South Edward NissaN, Multe lucruri care fac diferenta si neau facut de rahat. Tare mi-e frica in urmatoarele secole Romania n-o sa mai fie, presupun ca ne v-a cumpara o alta tara bogata. O sa facem parte din ea. Deja chinezii si tiganii ne-au devastat. Nu mai ai loc de chineji si tigani....

@@South PaNNiK,

De ma, vedem ce o sa fie si ne adaptam :). Oricum, altii ne conduc.

@@ribe,

Da, no? Dezbatem aiureli si noi cat de bine putem :))