Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@ribe, Ribescule, nu stiu daca iti place genul asta de muzica, dar imi plac foarte mult horele si sarbele, sau combinatia asta cantata de manelisti, genul de fata Denisa care acum ceva ani de zile era renumita in manele. Imi plac aproximativ toate genurile de muzica, dar si o melodie romaneasca ma unge la suflet :))

@@South Edward NissaN, Nu stiu daca asculti asa ceva, dar asta e muzica romanului de acum ceva timp, parerea mea. Imi place foarte mult cum canta Denisa asemenea melodii. Mai te saturi frate de rap, manele si etc. Uneori mai merge si asa ceva, zic eo?

@@Kakuna, Asta e cumatru Guta, acum ceva ani era forta omul, se dansa in discoteca pe melodile lui :)) Inainte nu erau asa cluburi. D-aia e si un vers a unei manea: Unde mergem sa petrecem cand iesim din clubluri tari? La lautari!

Tu crezi ca eu glumesc?

De la mine din sat sunt urmatorii manelisti: Denisa, Florin Peste si MrJuve.

Mai e unu, Valencyo dar mno, e mai necunoscut :)) . ;)

@@South Edward NissaN, Am auzit de absolut toti, si florin peste canta bine la vremea lui, pacat ca a renuntat la manele. Mr.juve vad ca si acum mai scoate piese, dar nu-s asa fan d-al lui. Salam e baza si ramane generatia noastra. Asta e minune dumnezeiasca. Am si eu doi manelisti din zona mea, gen Bogdan de la Ploiesti si Catalin de la Ploiesti, dar Bogdan sta la momentul actual in Bucuresti. Mai canta la fete prin liceu, m-am dus si eu odata in clasa la el sa-l aud :))

@@South Edward NissaN, Am auzit de absolut toti, si florin peste canta bine la vremea lui, pacat ca a renuntat la manele. Mr.juve vad ca si acum mai scoate piese, dar nu-s asa fan d-al lui. Salam e baza si ramane generatia noastra. Asta e minune dumnezeiasca. Am si eu doi manelisti din zona mea, gen Bogdan de la Ploiesti si Catalin de la Ploiesti, dar Bogdan sta la momentul actual in Bucuresti. Mai canta la fete prin liceu, m-am dus si eu odata in clasa la el sa-l aud :))

Florin Peste a foat compozitor, ca mai canta era partea a 2a.

Are un panamera...sa-mi bag :))

@@South PaNNiK, sarbele si horele, mai merg la petreceri, manelele nu prea)).

Am ceva pentru tine daca tot zici ca-ti place folclorul (oarecum).

Priveste - https://www.youtube.com/watch?v=QdX4a8B4BZo

=))))) cum sa zici ca nu merg manelele la petreceri cand numai dastea sa asculta in 80-90% din timp

@@Kakuna, stiu tot ce inseamna "Culese din cartier" de la Argatu' pana la CCSE. Daca stii despre ce-i vorba.

Chiar joia trecuta am mers la concert la ei, o fost tare frumos.

Ultimul album e calumea.

EDIT: @@South Edward NissaN, stiu si eu ca se asculta manele la petreceri. Vorbeam din prisma mea ca pentru mine nu merg manelele la petreceri, mai bine, ma distrez pe sarbe decat pe asa ceva.

Edited by ribe

@@Kakuna, stiu tot ce inseamna "Culese din cartier" de la Argatu' pana la CCSE. Daca stii despre ce-i vorba.

Chiar joia trecuta am mers la concert la ei, o fost tare frumos.

Ultimul album e calumea.

EDIT: @@South Edward NissaN, stiu si eu ca se asculta manele la petreceri. Vorbeam din prisma mea ca pentru mine nu merg manelele la petreceri, mai bine, ma distrez pe sarbe decat pe asa ceva.

Nu poti dansa numai sarbe la petreceri, bagi 2-3 dar mno.