Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara si bine v-am gasit :)) . Am cam avut ceva treaba azi ,am fost plecat si abia acum am apucat sa postez si eu aici . :D

Va mulțumesc pentru tot baieti, am uitat sa anunt inactivitatea..ceea ce rezulta ca am fost dat afara. Aveți grija de voi, mai ales sa ascultați de Monsterenergy si de rank-urile superioare! Remember Zokee, rank 5.

Sanatate la beietii grei, am decis sa mai postez si eu aici din cand in cand. Fratiwer vostru [uS]PaNNiK din game, de cand mi-a furat contul m-am lasat complet, nu am mai jucat absolut deloc, nu mai are rost.

Am postat aici deoarece m-am uitat pe website si am vazut modificari majore in factiunea asta, se pare ca au plecat toti prietenii mei sa zic asa, a ramas mai goala factiunea, mai putin cu [uS]MonsterEnergy, [uS]Duplin, [GF]Ribe si inca cativa care am fost colegi!

Va pup si mi-e un pic asa dor de jocul asta si de cei care mi-au fost aproape, factiune si clan.

PaNNiK - taranul actual care joaca pe cont, e un coate goale care nu merita doi lei, aveti grija cu el ca-i tepar infect. Un caracter de doi lei pisa-ne-am p toti in buricul ma-sii si da-i-am foc la oua.

Sanatate la beietii grei, am decis sa mai postez si eu aici din cand in cand. Fratiwer vostru [uS]PaNNiK din game, de cand mi-a furat contul m-am lasat complet, nu am mai jucat absolut deloc, nu mai are rost.

Am postat aici deoarece m-am uitat pe website si am vazut modificari majore in factiunea asta, se pare ca au plecat toti prietenii mei sa zic asa, a ramas mai goala factiunea, mai putin cu [uS]MonsterEnergy, [uS]Duplin, [GF]Ribe si inca cativa care am fost colegi!

Va pup si mi-e un pic asa dor de jocul asta si de cei care mi-au fost aproape, factiune si clan.

PaNNiK - taranul actual care joaca pe cont, e un coate goale care nu merita doi lei, aveti grija cu el ca-i tepar infect. Un caracter de doi lei pisa-ne-am p toti in buricul ma-sii si da-i-am foc la oua.

Tu mai lipseai aici :))

----

Nu mi-a placut activitatea,organizare cam slaba. Nu s-a tinut cont de reguli,pacat,ar fi iesit ceva frumos :-))) .

@@xTm Legend, deja e culmea. Am fost de la inceput, Necromat, Fritz, chiar si dievS cu care am facut cursa iti poate confirma, de ce sa fac poze la o activitate facuta de tine? Poza ta cu /members pe la si :27 e facuta dupa ce ai spus "cine pierde e liber" ca si in cazul meu. Intreaba-l pe Necromat ca el are poze de la inceputul activitatii cam cand ar trebui sa se faca si pozele pentru prezenta nu dupa 30 de minute.