Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi pare rau Maldior :) Poate o sa revi in Taxi ...

Nu vad de ce sa nu revin.

Pacat ca pleci, o sa imi fie dor de hiperactivitatea ta pe /f :)

Lasama-n durerea ma ca mi s-a blocat mana la cat am incercat sa va stimulez sa mai ziceti si voi acolo un cuvintel 2 =)). Sper sa nu fiu nevoit sa mai fiu "hiperactiv" vreo data.

WTF? De ce pleaca Maldior? Fraaateeeee serios acuma, eu nu mai am cu cine ma distra :))) Aseara o fost nebunie curata :))) Nu inteleg cum puteam face asa ceva cu avionul dar detali.....

Maldior ai fost cel mai bun din taxi, cel mai mare respect din partea mea si poate ne mai vedem ;) Multa bafta in continuare.

WTF? De ce pleaca Maldior? Fraaateeeee serios acuma, eu nu mai am cu cine ma distra :))) Aseara o fost nebunie curata :))) Nu inteleg cum puteam face asa ceva cu avionul dar detali.....

Maldior ai fost cel mai bun din taxi, cel mai mare respect din partea mea si poate ne mai vedem ;) Multa bafta in continuare.

Logic ca am fost cel mai bun(ia de aici modestie) =)). Da' stai calm ca o sa fiu prin preajma.

Edited by Maldior

Bine ai venit :)

Apropo de regula "daca nu mai folosim un taxi ii dam respawn" ... In seara asta dupa ce ati iesit taxi-urile erau imprastiate prin oras...

Edited by shobo