Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Afară plouă așa că nu pot ieși nicăieri, serverul nu merge, un film nou și bun nu găsesc ... așa că mă pun la un CS. Ne vedem mai târziu, sper să-și revină. Dacă o ține așa nu mai apuc să fac 15 comenzi până vineri <_<

Afară plouă așa că nu pot ieși nicăieri, serverul nu merge, un film nou și bun nu găsesc ... așa că mă pun la un CS. Ne vedem mai târziu, sper să-și revină. Dacă o ține așa nu mai apuc să fac 15 comenzi până vineri <_<

Daca iti plac filmele gen comedy & american pie iti recomand Entourage . Doar ca e serial ..

Eh,haideti sa facem ceva spam...Ce plangere ia facut Cristina din padurile amazonieni lu [f4l]balon 8-| .

Mda,am luat crash de 2 ori,modurile vietii,si acum numai merge sa ma conectez

Ce mai faceti?

Ce urat e forumul acum...

Ce mai plangere , la 21 de ani ( sau cati o avea ) o duce cam prost cu gramatica .

Pierde steaua :D, bine ca am apucat sa fac 15 comenzi =)):b-emo:

Later edit: Ora: 17:00

Data: 16.09.2010

Inchis din cauza ca: Banda de internet a fost restrictionata la o anumita viteza care suporta cam 60 jucatori.

Cat va dura?: Pana rezolva Omega16. Mai precis pana ce rezolva providerul de net. A mai fost o data aceasta problema si s-a rezolvat destul de greu. Deci cred ca abia maine va fi online.

...

Edited by dileru

Pierde steaua :D, bine ca am apucat sa fac 15 comenzi =)):b-emo:

Later edit: Ora: 17:00

Data: 16.09.2010

Inchis din cauza ca: Banda de internet a fost restrictionata la o anumita viteza care suporta cam 60 jucatori.

Cat va dura?: Pana rezolva Omega16. Mai precis pana ce rezolva providerul de net. A mai fost o data aceasta problema si s-a rezolvat destul de greu. Deci cred ca abia maine va fi online.

...

Din moment ce hostul era de 500 de sloturi nu inteleg de ce banda a fost restrictionata la o anumita viteza care suporta 60 de jucatori .. :|

O ia Steaua peste nas ... în cel mai bun caz face egal. Nu țin cu vreo echipă din România, așa că să nu credeți că favorizez pe cineva :P

Cât despre server, sper să se rezolve odată pentru totdeauna această problemă.

Edited by DlRazvan