Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Înlocuite cu ce? Dacă găsești tu alternative la cele alese de mine m-aș bucura foarte mult. Eu am căutat skin-uri care să nu fie folosite deja de către alte facțiuni/departamente/mafii.

Shobo tu ce părere ai?

Nu știam că e folosit skin-ul, l-am schimbat.

Shobo dacă nouă ne plac, dacă îi plac și lui Rizi poate reușim să-l convingem pe RazR să ne pună și nouă ... încercarea moarte-nare.

Dacă găsești alternative ( care bineînțeles să-ți placă ) te rog să le postezi. Nu am de unde ghici gânduri :P și nici nu pot pune skin-uri inexistente sau care sunt folosite deja.

EDIT: La urma urmei e doar o propunere, nu spune nimeni că vor fi puse aceste skin-uri, dar putem să ne "jucăm" și noi puțin.

Edited by DlRazvan

mda,scuze,am scris gresit :)) ,dau edit acum

'de frumos e 'c0o0l'

@Pana luni/marti nu va jucati :)) check downtime >:)

Ora: 17:00
Data: 16.09.2010
Inchis din cauza ca: Banda de internet a fost restrictionata la o anumita viteza care suporta cam 60 jucatori.
Cat va dura?: Pana rezolva Omega16. Mai precis pana ce rezolva providerul de net. A mai fost o data aceasta problema si s-a rezolvat destul de greu. Deci cred ca abia maine va fi online.

Se pare ca aceasta problema va dura pana luni sau marti. Serverul nu va fi deschis pana atunci. 

Edited by HypnoSe

bla bla :-@

Ce e important acum si aici! Pana marti nu va mai jucati :))

Ora: 17:00
Data: 16.09.2010
Inchis din cauza ca: Banda de internet a fost restrictionata la o anumita viteza care suporta cam 60 jucatori.
Cat va dura?: Pana rezolva Omega16. Mai precis pana ce rezolva providerul de net. A mai fost o data aceasta problema si s-a rezolvat destul de greu. Deci cred ca abia maine va fi online.

Se pare ca aceasta problema va dura pana luni sau marti. Serverul nu va fi deschis pana atunci. 

Buna Seara Buna Seara !

Ce mai faceti colegi ?

Cand va fii sedinta daca sapt. viitoare se va deschide serverul ? :(

Shobo tocmai maine pot sa postez pozele cu succesful commands.

Scuze azi nu am putut.

Am venit de la scoala si am plecat imediat la antrenament.

Deci nu am avut timp.

Neata.

Razvan, skinurile sunt...cel de rank 3 care zici tu este la lider Taxi, nu prea se potriveste pt. rank 3, cel de rank 4 la fel.. nu se potriveste pt. Taxi, cel de rank 5 este folosit ca lider NR iar cel de rank 6 este folosit de primar.

Hmm ... băieții ziceau că altul e de la lider NR și l-am schimbat dar văd că tot nu e bine. Știu că skin-ul 3 este acum la lider Taxi și seamănă mai mult a pilot de avion ( părerea mea ). Nu există o listă de skin-uri atât de mare încât să putem alege și la noi ce se potrivește, aici e problema. Și la S.I sunt skin-uri de ospătar, în mod normal nici acelea nu s-ar potrivi. Eu am ales astfel skin-urile după două criterii: primul fiind că am avut limitații în ceea ce privește alegerea lor ( skin-urile bune erau deja luate ) și al doilea motiv fiind faptul că în RL nu vezi taximetriști îmbrăcați la costum sau la uniformă.

A fost doar o propunere, care văd că nu este bună. Rămânem atunci cu skin-urile care le avem :).