Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

CPU

Minimum: Pentium D 3GHz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher

You Have: Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz

RAM

Minimum: 1.5 GB

You Have: 2.5 GB

Minimum: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7

You Have: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

Video Card

Minimum: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600 Pro or better

You Have: GeForce 8600 GT

Sound Card

Minimum: Yes

You Have: Realtek High Definition Audio

Free Disk Space

Minimum: 8 GB

You Have: 120.4 GB

Cel putin ar trebui sa mearga la minim , ca astea sunt cerintele

Eh lasă atunci ... cu câțiva bănișori se poate lua un calculator frumușel. Îți recomand să îți iei pe piese din mai multe motive. Ieși mai ieftin, îți alegi ce vor mușchii tăi și îți poți alege piesele în funcție de câți bani ai. Eu așa am făcut și sunt foarte mulțumit de PC-ul meu :)

Eh lasă atunci ... cu câțiva bănișori se poate lua un calculator frumușel. Îți recomand să îți iei pe piese din mai multe motive. Ieși mai ieftin, îți alegi ce vor mușchii tăi și îți poți alege piesele în funcție de câți bani ai. Eu așa am făcut și sunt foarte mulțumit de PC-ul meu :)

Mda...eu am acum procesot AMD Athlon de 1,8, 1gb ram, placa video de 256 Nvidia, imi cam sacadeaza cateodata in samp...

Daca vreau sa imi iau pe piese...tre' sa schimb si placa de baza, nu? De Ex as vrea un procesor Intel quad core de vreo 2+ , 4Gb Ram, placa video minim 1gb Nvidia, banuiesc ca pt. piesele astea trebuie si o placa de baza noua..

Piesele astea costa mai putin decat un pc nou,,,?

Edited by Rizi

cata hai pe zombieeeeeeeeeeeeee

deci am ras aseara cu cyborg (zm-team owner) de n-am mai putut =)) de la 11 pana la vr-o 12 jumate am ras pana am cazut, dupa am iesit de pe server :)) dupa m-am mutat pe sj :">

Edited by HypnoSe

Mda...eu am acum procesot AMD Athlon de 1,8, 1gb ram, placa video de 256 Nvidia, imi cam sacadeaza cateodata in samp...

Daca vreau sa imi iau pe piese...tre' sa schimb si placa de baza, nu? De Ex as vrea un procesor Intel quad core de vreo 2+ , 4Gb Ram, placa video minim 1gb Nvidia, banuiesc ca pt. piesele astea trebuie si o placa de baza noua..

Piesele astea costa mai putin decat un pc nou,,,?

Era un site , iti alegeai ce piese vrei si la sfarsit iti arata si pretul total si puteai sa iti dai comanda...

cata hai pe zombieeeeeeeeeeeeee

deci am ras aseara cu cyborg (zm-team owner) de n-am mai putut =)) de la 11 pana la vr-o 12 jumate am ras pana am cazut, dupa am iesit de pe server :)) dupa m-am mutat pe sj :">

Eu aseara am stat pe zm pana la 10..... ma gasesti pe zm ;) Nick: ExPerT [;x]

Ok Rizi, fii atent ce am găsit eu. Poți căuta și tu sau poți întreba și alte persoane care cunosc ( încă îți recomand asta ).

Pe piese:

Procesor Intel Core2 Quad Q8300 2.50GHz tray ( preț 590,14 RON ) - am căutat cel mai ieftin procesor Quad ... cu puțin mai mulți bani vei găsi și mai bun

Placa video Point Of View GeForce GT220 OC 1GB DDR3 128-bit ( preț 301,37 RON ) - la fel, am căutat ce era mai ieftin ... nu ai precizat dacă dorești pe 128/256 bit

Memorie Zeppelin 4GB DDR2 800MHz Dual Channel Kit ( preț 326,65 RON ) - mai scumpă memoria RAM decât placa video ... aici am căutat ceva mai bun, poți găsi și mai ieftin

Alte precizări: Ca să-ți meargă noul procesor va trebui schimbată și placa de bază, probabil și sursa ( depinde ce sursă ai ). Lăsând la o parte placa de bază și sursa, ajungi la prețul de 1.218,16 RON

Desktop:

Descriere: M58e SFF Q8400 2.66GHz/ 4GB/ 500GB/ VB

Caracteristici tehnice:

- procesor Intel Quad Core Q8440 ( 2.66 Ghz )

- placă de bază ... nu scrie modelul

- placă video ... tip - integrată ( mda - îți sugerez ca atunci când vezi așa ceva să lași baltă și să cauți altceva )

- memorie RAM 4GB

- HDD 500GB

- carcasă Small Form Factor cu sursă de 280W și dimensiuni 355 x 317 x 99 (W x D x H mm)

Preț: 2.886 RON

Precizez că am căutat sistemul Desktop doar pe un site, sunt sigur că există și pe altele probabil mai ieftin. Este cel mai ieftin sistem cu astfel de procesor și cu 4GB RAM care l-am găsit pe site-ul respectiv. Din câte se vede costul e mai mult decât dublu față de piese. La prețul care îl au pentru Desktop îți poți face tu un sistem pe piese de cel puțin 2 ori mai bun. NU UITA, caută mereu și în alte locuri.

Normal că există plăci, sau orice altă componentă, mult mai bună ... însă prețul crește. Prima dată când vrei un PC nou trebuie să-ți stabilești un buget, iar după acel buget îți alegi componentele.

Edited by DlRazvan