Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

BlueR azi nu pot face comenzile daca face PC asa le fac maine...poimaine...am timp o sapt intreaga sapt trecuta am avut niste probleme ... daca face si maine asa mai fac o vizita pe la bunica si le fac de acolo :))

Edited by OcZ

cum as putea ca sa imi pun pe telefon un film dar sa foie si cu subitrare ? am filmul am si subtitrarea si cum ii fac ca sa imi merga? ii dau drumul la film si nu imi pare nici o subtirrare nimic dar filmul imi merge , pe program ar trebui ca sa folosesc sau ma bn zis ce este de facut ?

Buna seara!

Alin, telefonul nu e la fel ca si calculatorul sa iti puna subtitrarea la film doar punandu-i numele la fel cu al filmului. Pentru telefon ar trebui sa introduci subtitrarea in film. Din cate stiu sunt cateva programe care fac asta pentru unele telefoane.

Wellcome ! Se pare ca am luat BAN nustiu nici eu motivul sper sa se rezolve repede :| S-a rezolvat!

Edited by NoWay25

Buna seara!

Alin, telefonul nu e la fel ca si calculatorul sa iti puna subtitrarea la film doar punandu-i numele la fel cu al filmului. Pentru telefon ar trebui sa introduci subtitrarea in film. Din cate stiu sunt cateva programe care fac asta pentru unele telefoane.

3gp convertor, cred. Foloseam mai demult.

Catalyno, de ce tot pui dupa post poza si statisticile din joc? Pune-le la signature.

Sus in dreapta "Signed in as 'User' >> My settings >> In stanga 'profile' >> Change signature

Edited by BlueR

Buna seara!

pai da de asta incer ca sa zic si eu :( de tipuri de programe mi-ar trebui ca eu tot caut si nimic:(

zuzu am si eu o intrebare , am tras o privire la activitati si am vazut asta

Alin_catalin - 114 (verifica-le inainte de a le posta daca vrei sa primesti salariu)

imi poti spune si mie cu ce am gresit ( nu o spun cu rautate , as vrea ca sa stiu unde am gresit ca sa stiu pe viitor sa nu mai gresesc)

Edited by alinhd04

zuzu am si eu o intrebare , am tras o privire la activitati si am vazut asta

imi poti spune si mie cu ce am gresit ( nu o spun cu rautate , as vrea ca sa stiu unde am gresit ca sa stiu pe viitor sa nu mai gresesc)

Probabil ai avut poze care n-aveau legatura cu Taxi