Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma scuzati ca postez aici , dar am un motiv intemeiat.

Mi-a fost spart contul dimineatza si cel care la spart i-a dat masina mea (banshee) lui catalynho , am auzit ca a-ti vrut sa vindeti masina tu si dienutza , tin sa va anunt ca am vorbit cu bobo si totul se va rezolva , voi recupera masina , asa ca nu o vindeti. O sa vorbesc si cu razr/ryan sa verifice ipurile , PS: nu zic neaparat ca voi mi-ati spart contul, am aflat de la niste prieteni de pe server ca e la voi etc , bobo a confirmat etc , dar imi astept masina inapoi.

PS: ma scuzati inca odata ca postez aici , va astept in game catalynho/dienutza.

Mi-a fost spart contul dimineatza si cel care la spart i-a dat masina mea (banshee) lui catalynho , am auzit ca a-ti vrut sa vindeti masina tu si dienutza , tin sa va anunt ca am vorbit cu bobo si totul se va rezolva , voi recupera masina , asa ca nu o vindeti. O sa vorbesc si cu razr/ryan sa verifice ipurile , PS: nu zic neaparat ca voi mi-ati spart contul, am aflat de la niste prieteni de pe server ca e la voi etc , bobo a confirmat etc , dar imi astept masina inapoi.

PS: ma scuzati inca odata ca postez aici , va astept in game catalynho/dienutza.

Legic, exista pm

Gata cu cont spart !!!!!!!!

A fost varasu intrebatil daca eram eu acum eu nu mai eram on pe b-zone ia zis tot bobo tot ce sa vb tot ce sa transferat absolut tot si a spus si cine era era ala Tr3Fl@ .

Masina lui a fost data inapoi

Nu vreau sa mai aud de ca catalinyo a spart contul lu legic.!!!

user-000196729.png

38015723682032129328_thumb.png

Buna seara!Eu mai am ceva treaba si apoi ne vedem in samp mai tarziu.

Ce se mai joaca lumea cu aceste cuvinte "x a spart contul lui y".:)) Se poate sparge un cont? Ce faci, iei ciocanul si ii dai pana "crapa"?:)) Mai curand spargi monitorul dar contul tot "intreg" ramane. Daca nu accepti vreun program de la cineva care poate fi keylogger si nu ai antivirus, daca nu intri pe un server dat de cineva si pui aceeasi parola sau daca nu ai o parola de genul 1234 si cineva intra dintr-o joaca provocata de plictiseala, va garantez eu ca nu poate nimeni sa va "sparga" contul. Voi credeti ca e asa usor sa afli parola cuiva daca nu ai furnizat-o chiar tu? Ei bine, nu e, pentru asta este nevoie de multe cunostinte in domeniul informatic, pe care nu le detine niciunul din jucatorii de pe server, pentru ca daca le-ar detine 100% nu si-ar mai pierde timpul in jocuri, pentru ca pot face altceva care sa le foloseasca. Asa ca incetati cu acuzatiile astea ca cineva v-a spart contul si alte prostii pentru ca asta s-a intamplat numai din vina voastra, si nu pentru ca a incercat cineva mii de combinatii pana a aflat parola voastra.

Nu am spus asta cu rautate si nici ca sa bat un apropo sau sa jignesc pe cineva. Am spus-o pur si simplu pentru informarea tuturor, pentru ca ma enerveaza cand vad ca multi se "jongleaza" cu niste cuvinte pe care nici macar nu le inteleg. Ei cred ca a fi "hacker" este floare la ureche si ca poate oricine, doar bat din palme si primesc parola cuiva si de aceea acuza cu atata usurinta. Eu pot dovedi oricui ca nu e asa usor pe cat cred ei. Si pe de alta parte e mai usor sa acuzi pe cineva ca ti-a spart contul decat sa te gandesti ce ai facut tu de s-a ajuns la asta si sa te informezi ca sa nu mai gresesti pe viitor. Dar deh, lenea e mare...

Si inca o data, am spus asta doar cu scopul de informare, nu vreau sa se simta nimeni jignit de asta sau altceva. Am spus asta doar ca sa stie fiecare pe viitor care e treaba cu acest domeniu si cum sa se apere de eventuale neplaceri.