Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine in aceasta perioada.

PS: Deja am cateva probleme, mai usor cu posturile aiurea :(.. gen neata neata neata, adica postati doar un cuvant.

Salut, sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine in aceasta perioada.

PS: Deja am cateva probleme, mai usor cu posturile aiurea :(.. gen neata neata neata, adica postati doar un cuvant.

Bun venit celor noi! Aveti grija ce postati si cum postati ca JustMed e aici ;))

Bun venit celor noi! Aveti grija ce postati si cum postati ca JustMed e aici ;))

Cat timp nu se fac cate 5-10 pagini pe zi n-am nimic cu nimeni, dar sa nu posteze un singur cuvant in mesaje, gen 'neata' si atat, sa spuna mai multe lucruri :D

PS: citeste PM-ul.

Dupa cum v-am promis in joc, pentru a modifica skin-ul TAXI-ului aveti nevoie de programul GTA GARAGE ( DOWNLOAD - http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=14089 ), daca nu stiti sa-l folositi uitati-va pe google, dupa ce il luati intrati pe urmatorul link - http://www.gtainside.com/en/download.php?do=search iar aici la SEARCH IN bifati CARS ( GTA SA ) iar in casuta scrieti TAXI, ve-ti gasi foarte multe moduri, eu l-am ales pe urmatorul - http://www.gtainside.com/en/download.php?do=comments&cat=172&start=0&id=11771&orderBy= . succes

da just.meduza dragut skinul dar nu prea :)) adica eu as prefera ceva diferit sunt satul de atatea Taxiuri de tip Dacia vazute in Real Life .. Am uitat sa urez bun venit lui Marian, Slowmotion si nu in ultimul rand lui Just, acum ma reintorc la comenzile mele .. cius ;;)

da just.meduza dragut skinul dar nu prea :)) adica eu as prefera ceva diferit sunt satul de atatea Taxiuri de tip Dacia vazute in Real Life .. Am uitat sa urez bun venit lui Marian, Slowmotion si nu in ultimul rand lui Just, acum ma reintorc la comenzile mele .. cius ;;)

Am gasit altu, nici mie nu mi-a placut cum se vedea in joc, TAXI gtaIV, asa are numele, e foarte tare.

Ba, ce spam e cand intra JustMed..

Eu cred ca mai stau putin si ma culc, voi ce faceti ?

CAT E JUSTMED SA NU FACETI PREA MULTE POSTURI AIUREA LA DISCUTII !!

Ce comice sunt pozele :))

Nu m-am putut abtine :)) ...

Eu m-am plictisit RAU ! Voi ce mai faceti ?

Edited by aLeXy29

trebui sa stabilim un program cu membri de pe lista mechanicilor !

Eu propun sa facem cu schimbu adica Ex: x cu z de la ora ... eu cu A de la ora ... [un program in care sa rezulte fuel in permanenta la taxiuri

Buna dimineata, ce pot sa spun, chiar am ramas surprins cand m-am trezit si nu am mai vazut posturi care sa contina un singur cuvant, ieri cand m-am uitat pe aici toti postati neata neata neata si atat, felicitari.. ce pot sa zic :D

trebui sa stabilim un program cu membri de pe lista mechanicilor !

Eu propun sa facem cu schimbu adica Ex: x cu z de la ora ... eu cu A de la ora ... [un program in care sa rezulte fuel in permanenta la taxiuri

Eu sunt contra, este vacanta de vara, nu avem un program anume, putem pleca oricand afara, putem veni oricand acasa, de ce sa ne facem un program pentru un joc?

Buna ziua tuturor , am ramas cu buza umflata si fara net aproximativ 2 ore pentru ca am uitat sa dau un restart la router .. Daca nu imi trecea prin minte sa fac asta cred ca si acum stateam pe bara gandinduma la voi cum faceti comenzi :)) , Intru in game acum sa imi fac ratia zilnica .. ciao :D