Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

TomB ? Dar noi mai ramanem in Taxi sau ne dai si pe noi afara...cum face fiecare lider...?Nu ca as vrea sa ne concediezi...dar parca nu as renunta la Taxi ;) intreaba-l pe ByByLoY cum a fost pt. el atunci knd a iesit din Taxi... :P

Nu are rost sa discutam lucrurile astea chiar in topicul acesta poate pe ceilalti nu-i priveste ca n-am intrat eu in taxi din nu stiu ce motiv. Te rog sa vorbim prin programul de mesagerie al forumului. Este mai "economic".

Mda...Sarbatori Fericite tuturor care mai posteaza AICI !! Ca de-aia ne cearta adminii :| facem $p@M de rupem...

Sper ca nu pt. totodeauna?:O

Sau doar de la inceput...dup' o sapt. rank2....si co-liderul knd se va alege?

Edited by SRR

lasal pe robotel :)) paste fericit si tie stai ma lin la urmt sedinta veti lua rank up nu azi (azi doar salari si voi discuta mai multe ) Edited by TomB

Trist. N-ai inceput bine TomB, deloc! Parerea mea sincera.. nu esti vazut bine in Taxi!

*Nu o spun cu rautate, nu am nici cea mai mica intentie..

*O spun spre binele tau..

*Acum,voi restul membrilor..va puteti da seama,de ce am ales sa ies din factiune.

Edited by psihidelick

pshilick am luat lideru aseara ce pot sa fac atata de multe .. intro zi parere mea zic sa iti vezi de treaba ta

Edited by TomB

Oh, ma scuzati ! Am uitat sa va urez sarbatori fericite!

Sau, sa pasteti fericiti.. 'ra-ti ale drq de ierbivore.

*Alte precizari: TomB, te voi contacta eu un joc pentru uninvite.

*Da Revines,se uita Hooliganu.. si sunt sigur 100 % ca nu ii place ceea ce vede..cum a fost Taxi Cab. Company,si cum o sa ajunga..

*Sa tineti cont de ce v-am spus, compania are nevoie de membrii seriosi, si STABILI

Oh, ma scuzati ! Am uitat sa va urez sarbatori fericite!

Sau, sa pasteti fericiti.. 'ra-ti ale drq de ierbivore.

*Alte precizari: TomB, te voi contacta eu un joc pentru uninvite.

*Da Revines,se uita Hooliganu.. si sunt sigur 100 % ca nu ii place ceea ce vede..cum a fost Taxi Cab. Company,si cum o sa ajunga..

*Sa tineti cont de ce v-am spus, compania are nevoie de membrii seriosi, si STABILI

ai zis ca este ultimu post eu nu am nimic cu tine dar tu vad ca contiunui si o sa vezi ca te inseli bafta

psihi Tomb are mai putin de 1 zi de cand este lider :)

dai putin timp.. sa nu ne pripim cu conlcuziile.

o sa vedem daca ai dreptate sau nu peste 1 sapt -2 cam asa cred eu

oricum Tomb ai un talent de a creea confuzii :)) bine ca ne-ai lamurit intr-un final