Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor ! Mai am de stat la jail dupa robul de aseara si dupa ma bag la comenzi . Haideti sa discutam un subiect na , si anume:

Ce va place mai mult? Un telefon cu butoane sau un telefon cu touchscreen? Explicati :)).

Bafta in continuare Just.XeS. Ne mai auzim noi :) .

Spor la comenzi baieti.

Puteti dezvolta un subiect de discutie foarte usor si fara spam ,reply de 2 cuvinte si altele. :)

Iar julia sa referit la altceva.Sa referit sa nu mai scrieti 2 cuvinte intr-un reply si sa dezvoltati un subliect . Nu : Salut,brb ma c*c si atat.

De fapt , m-am referit la amandoua ;)

Salutare tuturor ! Mai am de stat la jail dupa robul de aseara si dupa ma bag la comenzi . Haideti sa discutam un subiect na , si anume:

Ce va place mai mult? Un telefon cu butoane sau un telefon cu touchscreen? Explicati :)).

Sunt o gramada de deosebiri intre aceste tipuri de telefoane, dar as alege mai mult un telefon cu butoane pentru ca , zic eu , tine mai mult decat unul cu touchscreen.

P.S.: Culmea epicului am telefon cu touch. :))

Sunt o gramada de deosebiri intre aceste tipuri de telefoane, dar as alege mai mult un telefon cu butoane pentru ca , zic eu , tine mai mult decat unul cu touchscreen.

Bun raspuns :)). Intr-adevar telefonul cu butoane are o durabilitate mai mare dar eu cred ca cel cu touchscreen iti ofera mai multe beneficii prin aplicatiile acestuia."Intr-un cuvant" te plictisesti mai greu cu touchscreen.

P.S: Am si eu cu telefon cu touchscreen :D.

Edited by MS styLe

De fapt , m-am referit la amandoua ;)

Neata, are dreptate Julia, cel cu butoane tine mai mult, dar si eu tot cu touch am :))

Bun raspuns :)). Intr-adevar telefonul cu butoane are o durabilitate mai mare dar eu cred ca cel cu touchscreen iti ofera mai multe beneficii prin aplicatiile acestuia."Intr-un cuvant" te plictisesti mai greu cu touchscreen.

P.S: Am si eu cu telefon cu touchscreen :D.

Neata !

Ai dreptate de un touchscreen de plictisesti mai greu decat de unul normal, am si eu un touchscreen.

Am plecat prin oras.Aveti grija de voi :)) .

Spor la comenzi.

Ceilalti nu se lauda :)) .

Sau nu au , nu dau nume (Exteel).

Toata ziua am citit si am invatat din legislatia aia. Cred ca diseara o sa visezi numai drumuri , masini, semafoare, marcaje fel si fel de etc :))

Daca tot nu mai avem nimic de spus despre telefoane hai sa trecem la un alt subiect , acela ar fi permisul auto. :))

Cand va ganditi sa dati de permis? Ati mai condus pana acum? Aveti habar ce e ala permis auto? =))

Toata ziua am citit si am invatat din legislatia aia. Cred ca diseara o sa visezi numai drumuri , masini, semafoare, marcaje fel si fel de etc :))

Daca tot nu mai avem nimic de spus despre telefoane hai sa trecem la un alt subiect , acela ar fi permisul auto. :))

Cand va ganditi sa dati de permis? Ati mai condus pana acum? Aveti habar ce e ala permis auto? =))

Am permisul de 3 luni jumate si taimiu nu are incredere in mine:)). Adica iau pe sustachi masina lu framiu si mai trag ceva ture prin oras. Problema e ca imi cam place viteza dar in acelasi timp consider ca sunt si destul de concentrat incat sa nu fac greseli in trafic.:).

Julia, de ce te-ai apucat sa inveti legislatia deja? Adica prin cate am vazut pe profilul tau faci 18 pe 23 Decembrie, deci orasul sigur vei fi programata prin Ianuarie daca nu cumva chiar Februarie. Adica ai timp. Eu am citit de 2 ori legislatia si dupaia am facut teste pe drpciv, si chiar vreo 10 intrebari mi-au fost date la examen, ca se repeta.

Si inca ceva, nu va pierdeti timpul cu simularile alea facute de cei cu care faceti scoala, faceti cat mai multe teste pe drpciv, ca multe se dau si la examen mai ales cele de mecanica care is destul de grele. Si nu va panicati!

Ce maa :)) ?

Deci eu am un iphone 3 un cu display-ul facut praf ,n78 si un S2 . >:P

Da bineinteles. E cartonul ala roz plastifiat cu moaca ta pe el. Ma rog, inainte era roz. Daca esti harnica si iti place, nici nu trebe sa te complici. Teste la greu pe drcpiv si aia este.

Da bineinteles. E cartonul ala roz plastifiat cu moaca ta pe el. Ma rog, inainte era roz. Daca esti harnica si iti place, nici nu trebe sa te complici. Teste la greu pe drcpiv si aia este.

tu ai carnet ma?