Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acesta este un post mai vechi, dar m-am gandit ca este folositor pentru a nu fi nevoie sa invatam blacklistul pe de rost. In caz ca nu va credeti in stare sa editati scriptul, atunci urmati doar pasii de instalare, urmand apoi sa luati acest american.gxt, care are toata lista blacklist pusa la punct, ordonata alfabetic.

Sper ca va este de folos.

Poza din primul quote este reprezentativa. Asa arata blacklistul adus la zi si ordonat alfabetic:

OzEB2.png

Bună seara, prin acest mesaj imi iau la revedere de la Taxi Cab Company şi de la B-Zone pentru o perioadă nedeterminată. Chit că am doar 13 ani, am învăţat că sunt lucruri mult mai importante în viaţă decât SA:MP şi pc-ul, gen viitorul, şcoala, o carieră, familia, lumea, prietenii. Over and out, Zww.

Bună seara, prin acest mesaj imi iau la revedere de la Taxi Cab Company şi de la B-Zone pentru o perioadă nedeterminată. Chit că am doar 13 ani, am învăţat că sunt lucruri mult mai importante în viaţă decât SA:MP şi pc-ul, gen viitorul, şcoala, o carieră, familia, lumea, prietenii. Over and out, Zww.

Te-am cunoscut putin,dar in timpu asta mi-am dat seama ca B-Zone pierde acum un player care stie sa practice un samp "corect",fiecare intelege ce vrea din asta!

Eu iti urez succes in viata reala,sa ai parte de tot ce iti doresti,salut!

@Noapte buna tuturor,maine am o zi grea.

Pentru cei de rank 3 + care aveti lawyer , Nu aveti voie sa mergeti in Jail sa va faceti reclama, insa va puteti face reclama prin /ad, /news sau alte surse.

Edited by ALex

Am iesit noapte buna , ne vedem maine . Sa nu uitati rob puteti da dupa 1:00 . Daca aud ca ati dat rob veti fi demisi pe loc.

ps : ca sa vedeti ca nu glumesc cu aceasta regula

09.10.2012 16:16

draco a primit FactionWarn

09.10.2012 16:10

[DGS]AlexCyo a primit FactionWarn