Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut la toti !

Am intrat in game si eu acum, de la ora 16:00 incepe activitatea mea.

Nu uitati de sedinta de la ora 21:00 !

L.E: Noapte buna Taxi, ne auzim maine !

Edited by Grafa

Buna seara , ne auzim maine baieti , eu ies

;) .

Felicitari celor care au luat rank up ( zgabi )

Eu am plecat vorbim mai tarziu :)) is nab rau am facut vreo 50 si cv de comnezi ptr cabbie si le-am sters fara sa vreau =)))))

Api eu care am facu 96 si nu mergea site-u sa se uite

:)) , dar totusi am castigat experienta:>.

Edited by Stefan aka SNaKs2000

Aveti in vedere cum trebuie postat raportul. In pozele de la raport, pe langa mesajul 'Passanger left the taxi', trebuie sa se vada atat skinul clientului, cat si numele acestuia! (in afara de hitmeni undercover). La 5 poze gresite aveti raportul anulat + FW, asadar aveti grija ce uploadati. Daca intr-una dintre poze este un client ce se afla pe blacklist, aveti raportul anulat + FW + amenda 150.000$.

Blacklist script (actualizat cu cele mai recente modificari din lista neagra, aranjat in ordine alfabetica)

Pentru acesta trebuie sa aveti CLEO4 instalat. Atentie, nu garantez 100% ca va fi compatibil cu alte moduri ce modifica fisierul american.gxt, asadar, daca aveti fisierul acela modificat de alte moduri, sa nu va speriati daca ceva nu iese bine. Tasta pe care trebuie sa apasati in joc este Z, dar aceasta se poate modifica din fisierul blacklist.ini.

Instalare:

* Modul CLEO:

Fisierul blacklist.cs (scriptul in sine), il copiati in '...:\GTA San Andreas\CLEO\'

Fisierul blacklist.ini (in el setati ce tasta sa apasati), il copiati in '...:\GTA San Andreas\CLEO\'

Fisierul blacklist.txt (este sursa scriptului pentru a va dovedi ca nu este nimic ilegal in el)

* 'Lang-ul' scriptului:

Fisierul american.gxt (contine mesajele scriptului), il copiati in '...:\GTA San Andreas\text\'

Fisierul american.ini, il copiati in '...:\GTA San Andreas\text\'

Cei care il aveti deja instalat trebuie sa descarcati doar american.gxt si sa-l puneti in '...:\GTA San Andreas\text\' pentru ca acesta sa fie actualizat cu ultimile modificari.

! Jocul trebuie sa fie oprit cand faceti aceste modificari !

Gsrdd.jpg

Acestea fiind spuse, va urez noapte buna si neatza celor ce vor citi la dimineata postu',

Edited by alesuuu

Guest captain Ali

5 hours online in day

I know where the Airport, Ad [cnn ls], All Work,24/7,idlewood,vinewood

tnq

plz fast answer

Noapte buna taxi!

Ne vedem maine. Am si test la psihologie... :((