Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In ultima perioada, am intampinat foarte multe atacuri de tip DDoS venite de la diverse retele botnet.

Ce este o retea botnet? Am putea explica pe scurt ca este o retea compusa din cateva mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de calculatoare infestate, care se afla in controlul unui hacker. De fapt, este impropriu spus hacker. Hackerii sunt niste baieti, in topul lantului trofic al raufacatorilor.

In momentul lansarii unui atac din partea a zeci de mii de calculatoare, serverul vitima este inundat cu date si pur si simplu umple toata banda disponibila, astfel ca utilizatorii legitimi nu mai pot accesa serviciul, indiferent de acesta: web, mail, server jocuri etc.

Comunitatea B-Zone a pus la dispozitie utilizatorilor servere puternice si banda de internet cat sa ajunga pentru toata lumea, problema este ca atacatorul detine MULT mai multa banda decat noi, sau chiar decat un ISP.

In mod sigur sunt multi dintre voi care au intrebari, de genul "De ce nu faceti nimic?", sau "De ce alte servere din Romania nu au probleme ca voi?". Ei bine este foarte simplu sa raspundem la aceste intrebari: Facem deja tot ce putem, colaboram cu ISP-ul, adunam date si le vom preda chiar autoritatilor!

Alte servere din Romania nu au INCA aceste probleme, din simplu motiv ca nu reprezinta interes pt. atacatori. Daca ar fi atacate, s-ar intampla acelasi lucru si cu acestea. Care este explicatia? Si ei au acceasi provideri ca si noi, nimic special. Banda de internet este acceasi, in momentul unui atac vor pica. Bineinteles, nu orice atac, ci unul de proportii mari, asa cum am patit si noi.

Tot ce pot sa va promit in acest moment este ca, facem tot posibilul sa rezolvam problema.

Edited by Sebi Jr

Baieti, eu mi-am depus cererea de demisie. Scrie acolo motivul.

Va urez sa faceti o treaba cel putin la fel de buna ca cea pe care a-ti facut-o pana acum.

Bafta mai departe Giuliano si Machiavelli, sper sa ne revedem !

Va urez sa faceti o treaba cel putin la fel de buna ca cea pe care a-ti facut-o pana acum.

Fratioare, imi pare rau ca pleci. Ai fost printre cei mai buni colegi ia mei aici, si nu ma refer la ultima saptamana.

Sper ca intr o zi sa mai revii, macar in vizita, si sa ne mai auzim.

Noroc in viata amice!

Salut! Sa stii ca imi pare rau ca nu ne-am cunoscut prea mult dar te-am vazut pe server si ai fost un jucator activ.Imi pare sincer rau ca ne parasesti deoarece erai unul de-al nostru chiar daca nu ne stiam foarte bine.

Iti urez numai succes in viata de zi cu zi si sper sa revii pe server sa vorbim ! Numai bine, Doamne ajuta !

Bafta in continuare . Pentru mine ai fost un coleg bun , activ si serios.

Sper sa ne vedem in viitor nu numai pe server ci si in aceasta factiune ;) .

Pentru cei care nu stiu : B-zone este tinta unor atacuri masive:

In ultima perioada, am intampinat foarte multe atacuri de tip DDoS venite de la diverse retele botnet.

Ce este o retea botnet? Am putea explica pe scurt ca este o retea compusa din cateva mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de calculatoare infestate, care se afla in controlul unui hacker. De fapt, este impropriu spus hacker. Hackerii sunt niste baieti, in topul lantului trofic al raufacatorilor.

In momentul lansarii unui atac din partea a zeci de mii de calculatoare, serverul vitima este inundat cu date si pur si simplu umple toata banda disponibila, astfel ca utilizatorii legitimi nu mai pot accesa serviciul, indiferent de acesta: web, mail, server jocuri etc.

Comunitatea B-Zone a pus la dispozitie utilizatorilor servere puternice si banda de internet cat sa ajunga pentru toata lumea, problema este ca atacatorul detine MULT mai multa banda decat noi, sau chiar decat un ISP.

In mod sigur sunt multi dintre voi care au intrebari, de genul "De ce nu faceti nimic?", sau "De ce alte servere din Romania nu au probleme ca voi?". Ei bine este foarte simplu sa raspundem la aceste intrebari: Facem deja tot ce putem, colaboram cu ISP-ul, adunam date si le vom preda chiar autoritatilor!

Alte servere din Romania nu au INCA aceste probleme, din simplu motiv ca nu reprezinta interes pt. atacatori. Daca ar fi atacate, s-ar intampla acelasi lucru si cu acestea. Care este explicatia? Si ei au acceasi provideri ca si noi, nimic special. Banda de internet este acceasi, in momentul unui atac vor pica. Bineinteles, nu orice atac, ci unul de proportii mari, asa cum am patit si noi.

Tot ce pot sa va promit in acest moment este ca, facem tot posibilul sa rezolvam problema.

Salut baieti. Ce urat e fara SA:MP oare cand o da drumul la servar?

Marcus eu sper sa ne vedem intr-un viitor apropiat, bafta in continuare.

Itzi propun sa joci un CS ..mai trece timpu' !

Buna dimineata!

Sau sa inchideti calculatorul si sa faceti altceva. :P

Sa stii ca m-am gandit si la chestia asta ...si m-am hotarat sa ma duc la un Basket ...Bafta all..Ne auzim pe la 19 .

Salut colegi , plictiseala mare fara SA:MP , nu stiti cand se deschide?

Salut ,da stiu e plictiseala,se va deshide in cursul zilei de astazi asa cum a spus si omega ...Trebuie sa avem rabdare..nu e usor sa te aperi de atacurile hackerilor ...Pana va reveni aveti grija de voi :D

Bafta mai departe tinere! Iti urez succes pe plan real cat si pe plan virtual si sper sa intri unde vrei! Multa bafta! :*

Buna dimineata baieti, se pare ca serverul este OFF si am vazut multe post-uri de genul: "Ce plictiseala fara samp", mai iesiti si voi pe afara, mai luati o gura de aer ;) , cititi o carte sau orice altceva si o sa vedeti ca nu e "PLICTISEALA" . :)

Baieti, eu va sugerez sa faceti altceva, jucati altceva, daca e urat afara ( Cum e la mine in Bucuresti ) , va sugerez sa faceti altceva , inercati sa o lasati si voi mai moala cu SA:MP-ul , cine stie ce o sa patiti , pana atunci ..... Daca joaca cineva FIFA 08 add mess Mateistoinea sau Skype Stoineamatei

Baieti, eu va sugerez sa faceti altceva, jucati altceva, daca e urat afara ( Cum e la mine in Bucuresti ) , va sugerez sa faceti altceva , inercati sa o lasati si voi mai moala cu SA:MP-ul , cine stie ce o sa patiti , pana atunci ..... Daca joaca cineva FIFA 08 add mess Mateistoinea sau Skype Stoineamatei

Cate n-am facut eu astazi :)

Joci fifa 11 ?

Seara buna colegi! Eu va propun sa intrati la un Metin2 B-zone, este numai bun, e PVP daca nu haideti la un 8 Pool Ball pe miniclip pana se deschide serverul.

Cine e interesat de un 8 Pool Ball, PM pe forum pentru skype. ;)

Aveti grija de voi in rest si numai bine pana se redeschide serverul!