Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

nici asta, mai mare prostie :)), nu suport lol-ul

http://forum.b-zone....ma-internet-3g/ ma poate ajuta cineva :o3

Am incercat eu ceva, verifica.

Ma tot intreb..oare pe Rusii astia ..cu serverele lor de SAMP...dC nu-i hack-uieste nimeni ?...Chiar pe b-zone s-au gandit.. X(

Rusii sunt rusi, romanii sunt romani. Suntem vazuti altfel pe scarita.

Le aranjezi tu, defapt ele oricum sunt in ordine daca le faci tu in ordine.

Aha ok lasa ca ma descurc eu !

Eu ma duc in oras ,v-am pupat noapte buna!

Ma pun si eu in pat ...in 24 de ore am ramas fara permis de 2x...Gabori in fiecare tufis,coltz de strada/bloc , peste tot unde nu te asteptzi ...pana si pe cladiri stau cu radaru' ...(nu am ss dar am sa fac) ...Ne auzim maine dimineatza.Bafta la comenzi !

Buna Seara colegi. Eu am fost putin cam inactiv din cauza unor probleme in familie , si nici nu am putut sa anunt dar asta a fost sa fie.

Se pare ca am acumulat 2 fw ceea ce nu prea imi place si nu mii s-a intamplat de cand joc dar asta este suport consecintele.

Ne auzim prin game , bafta la comenzi.

Baietii eu astept raspunsul la cererea demisionarii din taxi. Sper sa tinem legatura in continuare .

Cred ca acum este momentul sa-mi cer scuze tuturor celor care v-am suparat ceea ce nu cred ca este cazul , caci tot omul greseste. Va urez mult succes tuturor in tot ceea ce vreti sa faceti , in special Giuli si Machiavelli cu factiunea daca puteti si va cred in stare sa o ridicati la un nivel mare , sa fie renumita Succes. Va salut.