Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara dragi colegi si bine v-am gasit! Dupa cum spuneam ieri am creat o asa zisa statie de radio.Uitati link-ul http://myradiostream.com/aradstation

In aceasta seara o sa pun doar dubstep, dar mixuri cat mai lungi asa ca sper sa va placa.+ daca va place ceea ce auziti pe statia de radio.

Nu este nu stiu ce dar pentru un inceput merge, orice lucru mare are la baza ceva mai mic.

2 zile au trecut, mai sunt inca 12 zile.Sper sa revin inapoi alaturi de voi si sper sa nu fiu dat afara.O seara cat mai buna va doresc si spor la comenzi!

Buna seara dragi colegi si bine v-am gasit! Dupa cum spuneam ieri am creat o asa zisa statie de radio.Uitati link-ul http://myradiostream.com/aradstation

In aceasta seara o sa pun doar dubstep, dar mixuri cat mai lungi asa ca sper sa va placa.+ daca va place ceea ce auziti pe statia de radio.

Nu este nu stiu ce dar pentru un inceput merge, orice lucru mare are la baza ceva mai mic.

2 zile au trecut, mai sunt inca 12 zile.Sper sa revin inapoi alaturi de voi si sper sa nu fiu dat afara.O seara cat mai buna va doresc si spor la comenzi!

Interesant radio-ul tau, incearca sa mai lucrezi la pagina ca sa poti face un chat ca sa vorbeasca ascultatorii intre ei si mai pune si alte genuri.

PS: Numele B-Zone este gresit, ai pus Community cu un singur ''n''.

Succes pe viitor

Neata! Eu ma pun pe facut comenzi. $-)

P.S: Are cineva skin ptr taxirui?

Neata! Majoritatea modurilor pentru "skin" mod taxiu sunt "buguite" , de ce?

1. La unele nu le poti tuna (da crash)

2. Face lag

3. Modurile pe masini pot fi prea mari sau prea mici depinde de cel care le-a facut.

4. Au unele buguri , de ex: deschizi capota si iti da erori etc...

Intelegi tu.

Mai bine pastrezi masina asa cum este. nu face nici lag nu are nici buguri.

Edited by Sebi Jr

Buna ziua colegi!!

De astazi voi fi noul vostru coleg, vom face o treaba buna impreuna :)

Ce faceti?

Ooo , gg ai primit invite :D .

Eu fac bine.

Edit: Welcome ! (sa nu fiu nesimtit ) :))

Edited by Sebi Jr

Back de afara, Ce faceti?? Ne auzim in game.

Ooo , gg ai primit invite :D .

Eu fac bine.

Edit: Welcome ! (sa nu fiu nesimtit ) :))

Eu am plecat pe afara . Bafta si spor la comenzi ne auzim mai pe seara :* PS. Welcome CarL.

Welcome celor noi veniti.

Sa va tineti serios de treaba si bafta in continuare.

Multumesc :)

Cica noroc, da e ghinion :))

Cum iti mai iei note?

Da e si ghinion ca pierd mult de la scoala, dar vad eu cum recuperez, am sa rog colegii de clasa sa vina la mine sa ma ajute :(