Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se numeste spam. Un moderator te poate sanctiona pentru aceasta incalcare a regulamentului.

Bine am inteles, dar eu macar dau quote mai vorbesc una alta nu zic numai : Salut am venit de la scoala ( fara resentimente ) .

Salutare,m-am intors si eu de la magazin.Am cumparat Nuttela.Imi voi face clatite cu nutella :X:))....Intru si eu imediat in joc.

Apropo Giuliano laureste si tu te rog spiretele pe aici.Spunele ca ss-urile inainte de ora 19 nu se iau in considerare si ca urmare are raportul anulat..Unii spun ce va altii alceva ..Lamureste-i pe cei care nu stiu..

Salutare!

Stiti vreo metoda sa mariti viteza la net?

Nu imi merge sa incar pozele pentru raport X( se incarca 2-3 si dupa imi da eroare..

Am un modem Join air,si vad ca merge foarte foarte Greu

Salutare,m-am intors si eu de la magazin.Am cumparat Nuttela.Imi voi face clatite cu nutella :X:))....Intru si eu imediat in joc.

Apropo Giuliano laureste si tu te rog spiretele pe aici.Spunele ca ss-urile inainte de ora 19 nu se iau in considerare si ca urmare are raportul anulat..Unii spun ce va altii alceva ..Lamureste-i pe cei care nu stiu..

Salutare!

De Sambata ora 00:00 pana Duminica ora 19:00 (pozele pentru raport nu se iau in considerare) => Nu le postati la raport.

Am mai facut eu o propunere sa se puna fare mai putin in acest interval deore de sambata-duminica , sa vedem ce face Giuliano.

EDIT: Raportul pentru saptamana viitoare il poti incepe DUPA ORA 19:00 Duminica.

Edited by Sebi Jr

Stiti vreo metoda sa mariti viteza la net?

Nu imi merge sa incar pozele pentru raport X( se incarca 2-3 si dupa imi da eroare..

Am un modem Join air,si vad ca merge foarte foarte Greu

Incearca un alt site pentru upload-ul pozelor.

De Sambata ora 00:00 pana Duminica ora 19:00 (pozele pentru raport nu se iau in considerare) => Nu le postati la raport.

Am mai facut eu o propunere sa se puna fare mai putin in acest interval deore de sambata-duminica , sa vedem ce face Giuliano.

EDIT: Raportul pentru saptamana viitoare il poti incepe DUPA ORA 19:00 Duminica.

Bine ca ai zis ,eu stiam asta ,dar se certau azi pe f 2 colegi ...Adica unu avea dreptate si unul nu si nu vroia sa inteleaga ala care nu avea dreptate :)) Eu stiam asta ..Oricum Bine ca ai spus aici..Sper sa vada si cel care nu stia .

Bine ca ai zis ,eu stiam asta ,dar se certau azi pe f 2 colegi ...Adica unu avea dreptate si unul nu si nu vroia sa inteleaga ala care nu avea dreptate :)) Eu stiam asta ..Oricum Bine ca ai spus aici..Sper sa vada si cel care nu stia .

Esti foarte nostim :D , go la event

O sa pun poze de la event.

Ne auzim maine , Noapte buna ! Succes la comenzi ,daca mai sunt !

Ma duc si eu la culcare. Noapte buna. Ne auzim mâine.

Eu am iesit, noapte buna noi colegi! Ne vedem maine, sper sa ne intelegem. Bafta la comenzi

Noapte buna, am iesit si eu.

Maine dimineata da cineva rob??

Ne auzim maine in game. Noapte buna all

Neata lume. Ce faceti? Eu ma pregatesc de inca o zi de scoala. S-ar putea sa fie mai ușoară decat celelalte.

P.S.: Nu vreau sa fiu laudaros, dar: La mulți ani mie! :D

Neata all. La Multi Ani!

Ce faceti?

Eu la 09:00 dau rob.. sper sa am cu cine :))

Neata lume.

Eu ma pregatesc sa ma duc la scoala.

Sar putea sa mai intru si putin prin game.

Bafta la comenzi.

La multi ani! VLADE.

Neata. Succes la scoala.

Eu mai stau putin, mananc si apoi merg la scoala...