Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am retras cererea de demisie, am luat ban 3 zile comportament non-RP am sa fac o cerere de inactivitae poate o sa mi-o accepte giuliano.Promit ca ma cumintesc...nu o sa mai faca buzuri.

Am retras cererea de demisie, am luat ban 3 zile comportament non-RP am sa fac o cerere de inactivitae poate o sa mi-o accepte giuliano.Promit ca ma cumintesc...nu o sa mai faca buzuri.

Nu trebuie sa ne ceri noua scuze... Cere la admini/Giuliano.

Giuliano ce mai facem cu filmu ala ?

Minnie împreună cu Las Venturas Police Department, vă urează pace sufletească și cât mai multe împliniri și fericiri!

Multumim, si eu impreunâ cu Taxi Cab Company Las Venturas vâ urâm Sarbatori Fericite.

Edited by HC B1oS

Multumim.

Sarbatori fericite si voua.

Sa aveti parte de tot ce va doriti.

Sa dea Domnul sa nu li se implineasca dorinta lor , PD ,ca altfel ne usuca prin buzunare , ne lasa fara lincete :)) . Glm .

Datimi si mie idei de niste filme ca nu mai stiu ce sa fac .

Si daca stiti niste melodii fine va rog sa le puneti aici sa mai ma documentez si eu :D

Noapte buna baieti. Felicitari Sebi_Jr si Tymo pentru rank 3.

Uitati aici un om adevarat ce nu sta in LV Taxi Cab Company pentru functii.

NDmRrNN.png

Edited by Zokee

Noapte buna baieti. Felicitari Sebi_Jr si Tymo pentru rank 3.

Uitati aici un om adevarat ce nu sta in LV Taxi Cab Company pentru functii.

NDmRrNN.png

A da?

In cazul asta cand vei ajunge la raportul 8-10, si o sa vrea Giuliano sa-ti dea rank 4, sa-i zici: Nu merci, n-am nevoie.

A da?

In cazul asta cand vei ajunge la raportul 8-10, si o sa vrea Giuliano sa-ti dea rank 4, sa-i zici: Nu merci, n-am nevoie.

Cand vorbesti prea mult nu e bine. Noapte buna.

Felicitari Tymo si Sebi_jr pentru rank-up, degeaba va certati voi pentru rank 5, tot eu o sa iau !

Multumesc!

A da?

El joaca corect si asta trebuie sa admiram toti la el ! Este un membru exemplu pentru toti .

Cand vorbesti prea mult nu e bine. Noapte buna.

Noapte buna!

Neatza! Ce bataie pe rank-uri pe aici .....Se termina si vacanta asta ! Ne auzim in-game.

Edit :

Felicitari Tymonela si Sebi_jr pentru rank-up !

Edited by Droga7u

Succes celor ce au reusit sa obtina rank 3, ma bucur pentru voi dar in acelasi timp sper sa ramaneti la fel de activi pentru a avansa si mai mult. Va urez mult succes deoarece maine reincepe calvarul(scoala/liceu/facultate). Este o perioada grea, a tezelor, testarilor si sper sa trecem toti cu bine. :)

Aveti grija de voi, noapte buna!