Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mă reţine faptul că am nişte colegi minunaţi, imi iubesc colegii, imiplicit liderul. Este o facţiune foarte organizată şi incerc să ajut cât pot la dezvoltarea ei.

Subiectul zilei: Ce va retine sa iesiti din aceasta factiune?

Orice post facut in cadrul acestui topic trebuie sa contina cateva cuvinte legate de subiectul de mai sus.

:X

Da, mareata intrebare, "Ce ma retine sa ies din aceasta factiune". Este adevarat, abea am deschis acest capitol minunat, al existentei mele de pe aceasta comunitate, capitol care, pana acum, arata un potential destul de mare pentru viitorul ce pare momenten destul de indepartat dar totusi destul de roz, ne fiind neaparat cea mai potrivita persoana sa raspund la aceasta intrebare enuntata de tine intr-unul din posturile anterioare, dar cu toate acestea o sa raspund totusi avand in vedere ca momentan fac parte din colectivul acestei factiuni, colectiv care a fost mai mult decat calduros si primitor cu mine de cand am intrat. Un prim motiv pentru care nu doresc sa parasesc aceasta factiune, asa prematur, este, faptul ca, daca voi pleca voi primi 60/60FP intrucat nu am petrecut 2 saptamani in cadrul factiunii. Un alt motiv ar fi, colectivul aproape ideal, care imi incanta fiecare escalada, din viata reala, petrecuta pe acest server minunat al carui abonat sunt de peste 3 ani. Un al 3-lea motiv este constituit din faptul ca, aici, munca este destul de redusa si chiar si eu, un sportiv de performanta si un student cu rezultate bune si foarte bune in cadrul scolii, dar nu numai, am timp, sper, sa rezolv raportul de activitate aferent fiecarei saptamani petrecute aici. Liderul este unul pe care, sincer, nu il cunosc prea bine, dar din cate imi dau seama, este un om foarte ok cu care cred ca o sa ma inteleg de minune, deci si asta poate sa fie un motiv. Pana acum am 4 motive plauzibile pentru care nu as parasi Las Venturas Taxy Cab Company condusa de Giuliano.

Stiu ca mai mult de jumate din voi nici nu o sa cititi... dar, am ramas cu o placere sadica de a face extrem de mult spam la disctuii de pe vremea in care ma aflam in News Reporter.

Edited by Cartofar

Iubesc dreptatea si factunile pasnice, iubesc condusul si condusul ma reprezinta ,desigur mai sunt si alte motive care ma retin aici. Sincer chiar imi place aici si m-am acomodat usor.Am avut ocazia sa cunosc oameni capabili de orice , eu mi-au dat o lectie , am ramas uimit de corectitudinea, seriozitatea si rapiditatea lor. Acest fapt mi-a dat de inteles ca au un lider capabil. Din acest motiv nu as avea de ce pleca din Taxi Las Venturas.

Salut baieti. Hmm interesanta intrebare Rusnac , ar fii 2 motive: 1) Liderul exceptional pe care il avem si 2) Colegii pe care ii am .

Din pacate am de facut un proiect si nu stiu daca reusesc sa intru in seara asta pe sa-mp oricum dimineata sunt ON mereu ;):D

Orice post facut in cadrul acestui topic trebuie sa contina cateva cuvinte legate de subiectul de mai sus.

Hmm...Pai: 1. Nu sunt genu sa ies dintr-o factiune fara un motiv bine intemeiat.(imi place sa stau cu anii, sa devin cunoscut)

2. M-am obisnuit cu,colegii. Si ma inteleg bine cu liderul.

3. Imi place sa ma plimb cu masina si sa cunosc tot felul de oameni care te amuza si te impresioneaza in acelasi timp, si ma simt ca la pescuit...sunt curios dupa fiecare cursa daca primesc bacsisi (nu sunt motive de plictiseala) ^,..,^

Edited by Tymonelu

Wow, am văzut subiectul asta abia azi :)).

Pai, îmi place aici. De când am început sa joc pe B-Zone mi-am dorit sa intru in Taxi si sa stau mult timp acolo. Am mai intrat o data acum câteva luni, dar am avut ghinionul sa nimeresc fix când liderul se gandea sa plece si inevitabil s-a dat Wipe si de atunci m-am lăsat de SAMP.

Acum insa am ajuns pana la Rank 2 si vreau sa ajung si mai sus. Am întâlnit si un lider de nota 11 si niște membrii foarte devotati pe care ii pot numi prietenii mei. Deci in cazul in care nu apar probleme in RL, nu voi ieși de aici foarte devreme.