Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Te rog spune-mi ca la tine la signature scrie "Invincibilii" si nu "Invingibilii".

Scrie Invingibilii.

HUUUOOAA dc nu mergei :(( eu merg :((((( ce noroc au unii

Nu mai face posturi de genu'. Incearca sa faci un post dezvoltand un subiect. Daca trece vreun moderator pe aici, sau iti da cineva report ai warn up pentru acest post.

# Am plecat la liceu, ne auzim diseara baieti.

Nu mai face posturi de genu'. Incearca sa faci un post dezvoltand un subiect. Daca trece vreun moderator pe aici, sau iti da cineva report ai warn up pentru acest post.

De parca posturile tale gen, noapte buna, am plecat la liceu, ne auzim maine, etc, sunt mai dezvoltate decat ce a postat Nisan. :))

De ce au fost dati afara Cartofar si Sebi?

De parca posturile tale gen, noapte buna, am plecat la liceu, ne auzim maine, etc, sunt mai dezvoltate decat ce a postat Nisan. :))

Cartofar a fost dat afara pentru ca a facut cerere de inactivitate pe o perioada de 14 zile si Giuliano nu a acceptat-o, iar Sebi a fost dat afara pentru ca s-a certat cu Skeletul, si-a facut un cont nou(cont clona), in rest te poti uitata la raporteaza un membru.

Salutare,vad ca s-a incins pe aici atmosfera...S-au intamplat ceva lucruri de ieri pana acum ....

In primul rand vreau sa-mi spun parerea in legatura cu cearta dintre sebi si skelet. Desi nu am fost on cand s-a intamplat asta ,nu cred ca ar trebui sa se ajunga la o astfel de situatie. Urat din partea lui Sebi...Dar na asa e omul, greseste.Acum suporta consecintele..

In al doilea rand Demisia lu' viper...Are dreptate ce spune el cu discutiile ,dar nu cred ca este un motiv de a-si da demisia..Dar asta e, e alegerea lui...

Va pup :*. Ma duc sa-mi scot ceva la engleza pentru portofoliu si apoi ne vedem in sa-mp.Aveti grija de voi..:D

Cartof, inactivitate mai mare de 14 zile , si Sebi ... nesimtire...

Extrem de penibil. Ori a fost o greseala ori este un analfabetism, sau cine stie, poate este o noua forma de scriere a acelui cuvant, nobody knows.

Exacly

Extrem de penibil. Ori a fost o greseala ori este un analfabetism, sau cine stie, poate este o noua forma de scriere a acelui cuvant, nobody knows.

Frate asta a facuto altcineva cand am fost intr-un clan si am uitat de ea, mie nici nu imi apare cand postez ceva cum ca as avea semnatura, am gresit ca nu am citit ce scria acolo, asta este dar puteai sa imi trimiti PM si sa-mi spui nu sa scrii aici......oricum nu pun la suflet.Nu mai am nimica de zis, toti cauta motiv de cearta........bafta

Scrie Invingibilii.

Scuze de acel post , nu o sa se mai repete

Edited by Nisan

Frate asta a facuto altcineva cand am fost intr-un clan si am uitat de ea, mie nici nu imi apare cand postez ceva cum ca as avea semnatura, am gresit ca nu am citit ce scria acolo, asta este dar puteai sa imi trimiti PM si sa-mi spui nu sa scrii aici......oricum nu pun la suflet.Nu mai am nimica de zis, toti cauta motiv de cearta........bafta

Crezi ca Regenesis cauta motiv de cearta daca ti-a specificat un lucru ?

Cred ca nu stii diferenta dintre cearta si observatie. Acum vei spune ca am ceva cu tine daca iti voi corecta greselile gramaticale.

Iar te bagi tu? :))

Greşeală sigur.

Doar am zis, nu trebuie sa te scuzi.

# AM ajuns şi eu acasă, astăzi a fost o zi foarte placută, pot zice că m-am relaxat la şcoală ce nu prea se întâmplă. Ceea ce e trist e că ne pune uniforme, azi ne-au luat măsurile. Avans 60 lei + 1 milion şi ceva cât mai costă şi alea.. eh, trecem peste toate.

- Ne auzim în game.

Iar te bagi tu? :))

Greşeală sigur.

Doar am zis, nu trebuie sa te scuzi.

# AM ajuns şi eu acasă, astăzi a fost o zi foarte placută, pot zice că m-am relaxat la şcoală ce nu prea se întâmplă. Ceea ce e trist e că ne pune uniforme, azi ne-au luat măsurile. Avans 60 lei + 1 milion şi ceva cât mai costă şi alea.. eh, trecem peste toate.

- Ne auzim în game.

Salut acum am ajuns si eu in casa de la o fugareala. Ne-am dus sa ii batem pe unii de ma dor talpile la cat am fugit dupa unu .

Salut acum am ajuns si eu in casa de la o fugareala. Ne-am dus sa ii batem pe unii de ma dor talpile la cat am fugit dupa unu .

Mamă bravo golanu' meu, i-ai rupt măcar? <3

Neata ,RusnaC aia nu se numeste bataie cand te duci sa bati doar 4 , bataie se numeste cand sunteti mult mia multi ca la mine ieri 15-15 (aproximativ) ce-i care acu chemat au facut 1-1 iar ceilalti intre ei........pana au venit mascati ca in 5 secunde nu mai era 1 :))

Neata ,RusnaC aia nu se numeste bataie cand te duci sa bati doar 4 , bataie se numeste cand sunteti mult mia multi ca la mine ieri 15-15 (aproximativ) ce-i care acu chemat au facut 1-1 iar ceilalti intre ei........pana au venit mascati ca in 5 secunde nu mai era 1 :))

Zic asa bataie de cartier :))

Zic asa bataie de cartier :))

Salutare, nu vreau sa ma laud dar si eu m-am batut ieri singur contra vreo 10.............. muste + o albina...Era sa ma omoara astea frate, noroc ca stiu eu sa bat ... :))

Am venit de la scoala si acum am intrat aici si am vazut marii batausi ...sa fim seriosi ...Nu isi are rostul cele spuse de voi dar in fine (ma refer ca nu va crede nimeni..) :D

Baftalo ne auzim in game...

Ati vazut accidentele motocilistilor aia 2 care au fost rupti in 2 ? Deci erau poze cum erau de la burta taiati ...Partea de sus era pe sant si aia de jos era pe auto ...:|

Edited by Gonzo

Salutare, nu vreau sa ma laud dar si eu m-am batut ieri singur contra vreo 10.............. muste + o albina...Era sa ma omoara astea frate, noroc ca stiu eu sa bat ... :))

Am venit de la scoala si acum am intrat aici si am vazut marii batausi ...sa fim seriosi ...Nu isi are rostul cele spuse de voi dar in fine (ma refer ca nu va crede nimeni..) :D

Baftalo ne auzim in game...

Ati vazut accidentele motocilistilor aia 2 care au fost rupti in 2 ? Deci erau poze cum erau de la burta taiati ...Partea de sus era pe sant si aia de jos era pe auto ... :|

Tu crezi ca eu nu vorbesc serios ? Bine poti sa nu ma crezi ...

Da am vazut aia :@ ihh