Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va multumesc foarte mult. Ati primit banii care-i meritati!

Poate ca 50.000$ este o suma foarte importanta pentru voi, deoarece = 5.000.000 (vechi). Oricum sper sa ne intelegem bine si sa nu avem intamplari neplacute. Ne vedem maine dimineata.

Nu uitati ca maine la ora 14:00 este sedinta saptamanala. Cine nu poate ajunge, sa faca o cerere de invoire. Cine lipseste si o face neinvoit, primeste Fwarn.

- Noapte buna tuturor.

Va multumesc foarte mult. Ati primit banii care-i meritati!

Poate ca 50.000$ este o suma foarte importanta pentru voi, deoarece = 5.000.000 (vechi). Oricum sper sa ne intelegem bine si sa nu avem intamplari neplacute. Ne vedem maine dimineata.

Nu uitati ca maine la ora 14:00 este sedinta saptamanala. Cine nu poate ajunge, sa faca o cerere de invoire. Cine lipseste si o face neinvoit, primeste Fwarn.

- Noapte buna tuturor.

Felicitâri pentru functia obtinuitâ, sper sâ fâci treabâ bunâ, si sâ o mentii cât mai mult, succes.

Noapte bunâ tuturor.

Buna dimineata tuturor!

Mulțumesc.

Bună dimineața băieți, ne auzim în joc în 10-15 minute.

Felicitari ceafa lata.

Daca iesi cu aia azi, imi dai mesaj pe wpp sa vin si eu. ;)

Noapte bunâ tuturor, felicitâri Zokee. inca o data, te-ai descurcat foarte bine la sedinta, ne auzim mâine sau poimaine.

Mersi.

Noapte bună băieţi, ati fost ascultători astăzi. A mers totul bine. Multumesc pentru intelegere.

# Ne auzim mâine. Baftă la postarea raportului.

Neata tuturor.

Eu m-am trezit azi cu un singur gând, sa imi postez raportul cat mai repede ca sa nu uit. Insa topicul este încă închis. :|

Cam pe la ce ora credeți ca se va deschide?

Neata tuturor.

Eu m-am trezit azi cu un singur gând, sa imi postez raportul cat mai repede ca sa nu uit. Insa topicul este încă închis. :|

Cam pe la ce ora credeți ca se va deschide?

Neața. Topicul se va deschide cand va intra Giuliano. Din cate stiu, a fost plecat toata noaptea.

Buna dimineata.

Ia ziceti, cum s-a descurcat Zokee ieri la sedinta? Am auzit ca a fost singur. ^^

Neatza,cum sa descurcat ? Excelent + ca ma declarat castigatorul eventului facut in factiune :D(primul event castigat intr-o factiune)

In rest se descurca bine.Vedem pe viitor ce se ma intampla.

Buna dimineata.

Ia ziceti, cum s-a descurcat Zokee ieri la sedinta? Am auzit ca a fost singur. ^^

Eu zic ca s-a descurcat excelent. Nu am ce sa ii reprosez. Bravo Zokee! :));)

Nu prea e bun nenea, ca mai sunt unii care tuneaza taxiul si iei niste crash-uri cand te intalnesti cu ei...oricum, frumos mod.

Well, de ce ti-ai tuna taxiul, cand tuning-ul ala arata fix ca dracu'. Mai bine iti pui mod gata tunat. Ma refer la tuning-ul pe premier.