Sebby Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Am rezolvat un algoritm de pe un site si am o problema. Oricat l-as invarti nu vrea sa il execute, deci probabil am ajuns la o structura infinita. In speranta ca se mai ocupa cineva de aceasta sectiune am zis sa intreb pe cineva care se pricepe mai bine decat mine. Algoritmul este urmatorul: using namespace std; #include <fstream> ifstream f("pin.in"); ofstream g("pin.out"); int main() { int p,k,n,n1,gasit,ok,prim,d,r; f>>k>>p; n=9997; gasit=0; while (gasit==0) { n1=n; ok=1; while (n!=0) { r=n1%10; if ((r==p)||(r==k)) ok=0; n1=n1/10; } if (ok==1) { prim=1; d=2; while ((d*d<=n)&&(prim==1)) { if (n%d==0) prim=0; d=d+1; } } if (prim==1) gasit=1; else n=n-1; } g<<n; f.close(); g.close(); return 0; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiizO Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Ce eroare iti da la compilare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebby Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Nu il executa, imi deschide fereastra si nu scrie nimic. Nu imi da eroare, doar ca nu il executa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiizO Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Daca ai fi stiut o boaba din algoritmul asta ti-ai fi dat seama. g<<n Acum ai inteles de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebby Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Eu am inteles algoritmul, tu nu l-ai inteles... Acel g<<n este folosit pentru a scrie in fisierul g (definit la inceput prin ofstream g("pin.out")) valoarea n. Deci aceea nu este o greseala. In fine, am gasit problema, la a doua structura while am pus n!=0 in loc de n1!=0 si de asta nu imi iesea niciodata din acea structura repetitiva. Puteti inchide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiizO Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Tu ai zis initial ca nu iti afiseaza nimic. Era si normal sa nu-ti afiseze nimic deodata ce nu este nici un cout sau functie asemanatoare, de aceea m-am luat de acel g<<n. Sincer, nu am analizat cap coada algoritmul ca sa observ acea problema, oricum bine ca ai rezolvat. TC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts