Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna all bine v-am gasit in aceasta factiune minutata,sper sa ne intelegem bine. :)

Welcome Ice, succes in perioada de teste !! Esti in teste timp de 2 saptamani, orice plangere la adresa ta poate duce la picarea testelor.

Asa ca iti dau un sfat, trebuie sa fii foarte atent atunci cand dai un news. Mai bine citesti de 2-3 ori inainte news-ul pe care vrei sa il dai, pentru ca, se pare ca de la ultimul timp am fost asaltati cu reclamtiile. Oricum, vom trece impreuna cu bine peste toate astea, si odata si odata, trebuie ca acei oameni sa se plictiseasca si sa inceteze :).

Edited by Alpha287

Buna seara colegi si Deeu!

Welcome baietilor care au intrat astazi!

Sper ca nu sunteti dezamagiti ca ati ales News Reporter si sa speram ca o sa facem treaba foarte buna impreuna.Nu uitati ca mi-ati promis ceva dupa test, sper sa va tineti de promisiune.

Ce sa mai zic, spor la anunturi.

Edited by kaTaaBB

Buna ziua, am rezolvat problema cu PC-ul, am rezolvat-o cam permament, mersi delux23nab pentru ca ai postat, esti un om bun. Cat despre cei noi, bine ati venit, dar aveti mare grija, chiar si cea mai mica greseala poate duce la demiterea voastra, actionati cu prudenta.

Bine ati venit baieti, sa fiti cuminti si activi. Apropo, simt pe aici o tentativa de SPAM sau nu?

Eu simt de ieri lucrul asta, ar merge un TC cateva ore maine :*.

Noapte buna baieti, Welcome celor noi. Spor la anunturi :), aveti grija de viitorul vostru ( cititi de 2-3 ori un anunt inainte de a-l publica ). "Graba strica treaba." sau "Cu rabdarea, treci si marea."

Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau ca incerc sa va spun cum stau lucrurile aici. Succes!

Pentru Deeu postez separat :)).

Noapte buna Deeu!

Edited by kaTaaBB

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic