Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

mda...chiar nu se poate...am incercat..

daca vreti sa vedeti filmulete/poze/comentarii la oricefel de joc va sfatuiesc sa vizitati asta www.xfire.com aici este un program gratuit tip messenger conceput special pentru jocuri.Am deschis un club impreuna cu NpK si cautam membrii.

Multumesc pentru bun venit.Chiar trebuia sa revin in NR.

Ma...ce s-a intamplat?ai modificat forumul innssi2.3?Parca arata mai bine asa....felicitari.

ma iNnSsi2.3...tu ai dreptate cu chooperul...regulamentul spune ca nu ai voie sa conduci chooperul daca nu ai RANK 3...cum stiu ca nimeni inafara de cei din NR nu poate lua chooperul de news....inseamna ca cineva din factiune face asta...si nimeni neavand RANK 3....inseamna ca trebuie sa aplici sanctiunile...parerea mea...incalcarea regulamentului se pedepseste zic eu ca ar fi bine...

la mne e on...dar am ban(nu iara,dinou)pt ca am un lag de tot ....si cand fac tranzactii pac ban...o fi de la windows?(windows 7)...de cand lam instalat asa se misca...app are cnva cont filelist sa imi ia si mie cva?Photoshop cs2 daca da d3nys.bebe id mess plz..in rest ce mai faceti?

Salutare tuturor , sunt noul membru / noul vostru coleg in News Reporter . Tot ce as vra sa spun si imi doresc din tot sufletl , este sa ne intzelegem bine si sa ne ajutam la nevoie unul pe celalalt . Va salut pe toti , mai ales pe liderul nostru . Bafta tuturor la NEWS-URI si la LIVE-URI !

Salut tuturor am uitata sa postez de cand am intar as ca voi posta akum miercuri 10.02.2010 am intrat de 3-4 zile ;) si sper sa fie bine aicia cu toti in nr :D mam acomodata repede !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic