Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nane nu e rapper....nane e alt gen..nici eu nu stiu ce e Nane. Nane nu ascult, nu-mi place.

SI uite ca pot, decat sa ascult muzica tiganeasca cantata de niste....mai bine ma abtin ca nu vreau suspend.

Si rap-ul este o muzica cu MESAJ, din care intelegi ceva, nu manelele, care se refera doar la smecherie sau la mai stiu eu ce...care suna ca.....in fine.

Majoritatea celor care asculta artistii pe care ii asculti si tu au cazut plasa starilor stereotipe.

Ba da, imi place trap-ul, multumita lui RazviTnx.

Incearca asta:

Cine nu stie melodia asta ori e cocalar ( cu mici exceptii ) ori nu e om.

Primul comentariu de la ea postata oficial de maddecent : " I can have sex with this song, smoke weed, ride the car and do whatever , fuckkk" :)):)) (

)

Majoritatea celor care asculta artistii pe care ii asculti si tu au cazut plasa starilor stereotipe.

Nu e adevarat. Il vezi pe CiPi? Si el face rap, care e problema? Ti se pare ca e vreun emolau de ala?

Dar manelistii cum sunt? Camasa descheiata, lantu' de aur la gat, pantofii ascutiti....versuri de tot rasul, care se refera la smecherie, si cat de multe pot ei, sau in alte cazuri cat de mult isi iubesc....

Rap-ul il asulti pentru mesaj, rapperii sunt foarte ok, poti purta o conversatie cu ei, ba chiar e mult mai greu sa faci rap, pentru simplul fapt ca te chinui sa scoti versuri cu un mesaj, sa-ti iasa si rimele in acelasi timp...

Edited by Andy xD

Nu e adevarat. Il vezi pe CiPi? Si el face rap, care e problema? Ti se pare ca e vreun emolau de ala?

Dar manelistii cum sunt? Camasa descheiata, lantu' de aur la gat, pantofii ascutiti....versuri de tot rasul, care se refera la smecherie, si cat de multe pot ei, sau in alte cazuri cat de mult isi iubesc....

Rap-ul il asulti pentru mesaj, rapperii sunt foarte ok, poti purta o conversatie cu ei, ba chiar e mult mai greu sa faci rap, pentru simplul fapt ca te chinui sa scoti versuri cu un mesaj, sa-ti iasa si rimele in acelasi timp...

Mama, ce mare rapper e Cipi, baga 3 rime vorbind rapid si VAI, CE MESAJ. Mai bine citesti o carte *facepalm*.

Ce mă? =))

Cine nu stie melodia asta ori e cocalar ( cu mici exceptii ) ori nu e om.

Primul comentariu de la ea postata oficial de maddecent : " I can have sex with this song, smoke weed, ride the car and do whatever , fuckkk" :)):)) ()

Excepțională.

Caută și remixurile.

Mama, ce mare rapper e Cipi, baga 3 rime vorbind rapid si VAI, CE MESAJ. Mai bine citesti o carte *facepalm*.

Nu e vina mea ca ai intrat in lumea manelelor, in care nu poti asculta o melodie cu mesaj, sau nu il intelegi. Sunt si mai mic ca tine, si eu spre deosebire inteleg un mesaj la o melodie, si nu ascult manelele, incultura Romaniei.

Esti de a meu :X:)) TRAIASCA 20CM RECORDS!

In sfarsit ma sustine cineva... :D

Și tu crezi că Paraziții sunt foarte raperi?

Ei nu depășesc o limită deoarece vor să fie înțeleși.

Rapul românesc adevărat se regăsește la artiști ca și Cedry2k, DOC, Aforic, A.D.N., Subșapte și mulți alții.

Foarte corect.

Nu am ascultat ce cântă băiatul, dar sunt sigur că la 20 de ani ai lui, în actualul timp, nu ai ce să compui.

Și tu crezi că Paraziții sunt foarte raperi?

Ei nu depășesc o limită deoarece vor să fie înțeleși.

Rapul românesc adevărat se regăsește la artiști ca și Cedry2k, DOC, Aforic, A.D.N., Subșapte și mulți alții.

L-ai uitat pe Nimeni Altu', si pacat ca Cedry2k s-a retras...

Si tu esti smecher ca te rupi pe manele? Sa fim seriosi.

"si eu spre deosebire inteleg un mesaj la o melodie."

Spuneai ca manelistii sunt inculti, mai spuneai si ca rapperii sunt inteligenti, poti purta o conversatie cu ei, uite ca tu ai dovedit contrariul.

Nu e vina mea ca ai intrat in lumea manelelor, in care nu poti asculta o melodie cu mesaj, sau nu il intelegi. Sunt si mai mic ca tine, si eu spre deosebire inteleg un mesaj la o melodie, si nu ascult manelele, incultura Romaniei.

In sfarsit ma sustine cineva... :D

Dacă tu ai crescut în anturaje de băiețași de cartier asta nu-nseamnă că toată lumea a crescut așa.

Eu îți dau un sfat: nu mai critica muzica (manelele) pentru că aia e o muncă, o muncă din care se câștigă, față de rap.

Cred că este de ajuns această analogie.

Edited by F4L Deidara

"si eu spre deosebire inteleg un mesaj la o melodie."

Spuneai ca manelistii sunt inculti, mai spuneai si ca rapperii sunt inteligenti, poti purta o conversatie cu ei, uite ca tu ai dovedit contrariul.

Este doar o greseala, oamenii fac greseli, nu? + ca nu ai vorbit cu mine in realitate ca sa poti constata asta.

Si da, imi sustin parerea ca manelele reprezinta incultura.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic