Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

moartea ma bucur nespus de mult ca esti noul lider news reporter , dar nu pot veni la sedinta deoarece la ora 18:00 voi pleca de acasa si voi reveni problabil pe la 22:30 plec ... sper sa ma intelegi ( daca ai putea organiza sedinta la ora 17:00 asi putea fi prezent si eu )

Neatza colegii.Este scoala deci intru mai pe seara:P

PS:ne pare rau ca ai ales sa pleci,mult noroc oriunde te-ai duce :)

Edited by Pypp

]Omg! anunt: O combina merge prin Los Santos!Multa atentie!!si se gaseste unu Marpheus lv 6 .sa imi zica ca nr a ajuns de tot kk.tu! ca cik...el a fost nujt cine pe svr...zice el mie...si i-am zis

ca nu vreau sa ma cert cu el si..tot continua!....si nujt ce...ca pe vremea mea..cand eram in nr.daca faceam ce faceti voi acum..demiterea...scria pe noi..si sa ne fereasca sfatu..daca ajunge el leader..=))) ma bufnea rasu..si iam zis..Ma omule..sa ii zici asta lui Moartea si nu te mai da mare in fata mea;)..si el..aaaaaa..ca nujt ce..Moartea e leader..si dupa incepe iar cu..lalele..ca cik.factiunea.e de tot rahatu..si sa dus o factiune buna pe apa sambetei:|..si iam zis sa se uite frumos pe forum la sectiunea Factions::news reporter..simi zice..ma tu nici nu stii cu cine stai de vb..ca numi zici mie unde sa ma uit ca stie foarte bine..in fine lam lasat in pace...si la final imi spune ca vorbeste cu moartea despre comportamentul meu..ca iam zis..sa se uite pe forum!...

Am postat...fapt ca m-am cam ingrijorat...:| de ce mi-a zis...astept parerile voastre!:D Ar trebui sa fiu cam prostutz ca pun botul la toate prostiile...dar...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic