Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru cei de rank 1, vreau sa va explic urmatoarele lucruri:

Dupa cum spune si Krysty, cand dati anunturi gratuite nu conteaza cat de multe dati, ci cat de calitative sunt anunturile. 'anunt gratuit' inseamna publicarea unei stiri despre un jucator daca doresti, deoarece este gratuit. Am vazut destule greseli intre membrii de rank 1. O sa va explic cate ceva:

Reguli:

-Nu conteaza cantitatea ci calitatea. Daca doriti sa fiti avansati in rank va trebuii sa dovediti ca puteti tine o sesiune de anunturi gratuite fara a scrie incorect.

-Regula esentiala: Substantivul propriu se scrie cu litera mare. Adica, daca aveti un [/sms] gen: V/S cheetah cu dublu Hidden, modelul va fi urmatorul:

X vinde / schimba Cheetah cu dublu hidden, [/sms xxx-xxxx].

De ce nu punem hidden cu H mare? Deoarece hidden este un substantiv comun. De ce nu punem business cu B mare? Deoarece business este un substantiv comun.

-Model pentru S+S

-In primul rand trebuie sa fiti foarte atenti cand vi se da atributia de a da start + stop.

Modelul folosit de mine este: Sesiunea de anunturi gratuite a inceput, [/sms xxx-xxxx], [/sms xxx-xxxx],.... Desigur, puteti forma si un anunt creativ gen:

Noi cu vanul ne plimbam si anunturi gratis dam, [/sms xxx-xxxx]..

-Este foarte recomandat sa accesati comanda /time la fiecare 20-30 de secunde. Nu uitati ca, ceasul de sus se mai si blocheaza. Adica, daca sus arata 13:59, este foarte posibil

ca timpul real sa fie ceva gen: 14:01.

-Nu uitati ca daca se anunta pe /f STOP, nu mai aveti voie nici macar sa scrieti un anunt gratuit. Din momentul in care reporterul responsabil de start + stop a anuntat stopul pe /f,

veti sterge anuntul gratuit de vroiati sa-l dati si iesiti din van. Pentru siguranta voastra incercati sa folositi comanda /duty dupa ce s-a anuntat stopul, pentru a preveni o greseala.

Sfaturi:

1.Nu uitati ca nimeni nu o sa va aprecieze daca dati 30 de /news proaste. Mai bine dati un /news fara nici macar o greseala.

2.In timpul anunturilor gratuite se pune accent pe calitate nu cantitate.

3.Nu va grabiti si sa nu aveti emotii. Emotile nu va vor scapa de o sanctiune.

4.Accesati de multe ori comanda /time pentru a fii informat de timpul ramas pentru efectuarea anunturilor.

5.Incercati sa scrieti cat mai corect gramatical.

Cam atat, sper ca va ajutat si sper ca veti citi acest post. Bafta la anunturi!

Edited by RieckerMaN

Salut. Din pacate da :((

In Targu-Mures nu ninge.. Noi suntem aparati de Carpati :> :))

Ce bine ar fi.. si eu sunt in judet cu cod galben, dar mergem :(.

La mine e cod portocaliu. :>

La mine, in mareata capitala, cursurile, de pe data de 26, vor fi suspendate. Din nefericire, voi pierde 2 ore de matematica si multe alte ore, extrem de importante.

Buna Seara!

Ba, unde in Bucale stai? Ce clasa esti?

Pentru cei de rank 1, vreau sa va explic urmatoarele lucruri:

Dupa cum spune si Krysty, cand dati anunturi gratuite nu conteaza cat de multe dati, ci cat de calitative sunt anunturile. 'anunt gratuit' inseamna publicarea unei stiri despre un jucator daca doresti, deoarece este gratuit. Am vazut destule greseli intre membrii de rank 1. O sa va explic cate ceva:

Reguli:

-Nu conteaza cantitatea ci calitatea. Daca doriti sa fiti avansati in rank va trebuii sa dovediti ca puteti tine o sesiune de anunturi gratuite fara a scrie incorect.

-Regula esentiala: Substantivul propriu se scrie cu litera mare. Adica, daca aveti un [/sms] gen: V/S cheetah cu dublu Hidden, modelul va fi urmatorul:

X vinde / schimba Cheetah cu dublu hidden, [/sms xxx-xxxx].

De ce nu punem hidden cu H mare? Deoarece hidden este un substantiv comun. De ce nu punem business cu B mare? Deoarece business este un substantiv comun.

-Model pentru S+S

-In primul rand trebuie sa fiti foarte atenti cand vi se da atributia de a da start + stop.

Modelul folosit de mine este: Sesiunea de anunturi gratuite a inceput, [/sms xxx-xxxx], [/sms xxx-xxxx],.... Desigur, puteti forma si un anunt creativ gen:

Noi cu vanul ne plimbam si anunturi gratis dam, [/sms xxx-xxxx]..

-Este foarte recomandat sa accesati comanda /time la fiecare 20-30 de secunde. Nu uitati ca, ceasul de sus se mai si blocheaza. Adica, daca sus arata 13:59, este foarte posibil

ca timpul real sa fie ceva gen: 14:01.

-Nu uitati ca daca se anunta pe /f STOP, nu mai aveti voie nici macar sa scrieti un anunt gratuit. Din momentul in care reporterul responsabil de start + stop a anuntat stopul pe /f,

veti sterge anuntul gratuit de vroiati sa-l dati si iesiti din van. Pentru siguranta voastra incercati sa folositi comanda /duty dupa ce s-a anuntat stopul, pentru a preveni o greseala.

Sfaturi:

1.Nu uitati ca nimeni nu o sa va aprecieze daca dati 30 de /news proaste. Mai bine dati un /news fara nici macar o greseala.

2.In timpul anunturilor gratuite se pune accent pe calitate nu cantitate.

3.Nu va grabiti si sa nu aveti emotii. Emotile nu va vor scapa de o sanctiune.

4.Accesati de multe ori comanda /time pentru a fii informat de timpul ramas pentru efectuarea anunturilor.

5.Incercati sa scrieti cat mai corect gramatical.

Cam atat, sper ca va ajutat si sper ca veti citi acest post. Bafta la anunturi!

N-am citit, da' pare folositor...

Neata! M-am trezit si eu..

Acum merg sa ma spal pe cap =))

Neata, la mine a nins nu stiu cum poata sa ninga in aprilie. Anul trecut am iesit in tricou si pantaloni scurti in aprilie, acum ies cu geaca de iarna.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic