Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1. Uploadezi imaginea pe un site , Uploadeaza AICI !

2. Iei link-ul imagini ( se afiseaza dupa ce ai uploadat imaginea )

3. Mergi in "My settings " => " Profile " => " Signature "

4. Folosesti codul , in spatiul dintre pui link-ul pozei uploadate mai devreme .

Daca nu reusesti posteaza ca nu ai inteles si iti explic odata .

EDIT: Vad ca ai reusit, daca vrei ca poza ta sa fie pe centrata foloseste codul

inainte de codul cu .

Edited by Unknown X

Util ce a zis Gang ( ptr. incepatori ) , eu am acele upgrade-uri la maxim toate , pot zice ca sunt chiar foarte utile . Si este corect ce a zis Gang ...

Citez :

" Alcoholic - pai rezisti mai bine la consumul de alcool ( vodka , wiskey , beer si ce mai e la bar [/drink])

DrugAddict - La skill 3 , cand dai /usedrugs se incarca viata!

Miser - Folosesti mai putine materiale la fabricarea armelor ! Este valabil doar pentru jobul Arms Dealer!

Trader - Cumperi lucruri mai ieftine de la 24/7 [depinde de skill]! Si primesti mai multi banii pe pestii vanduti! - EX: Vehicule Key la skill 3 Trader il cumperi cu 300$ mai ieftin => 9.700$ in loc de 10.000$

PainKillers - Ati scade viata mai greu cand esti lovit de focurile de arme! - de asta sincer nu stiam , din cauza asta am rezistat la loviturile lui dbkalyy in acel duel ... "

Deci eu zic ca post-ul e chiar util .

Edited by Unknown X

Util ce a zis Gang ( ptr. incepatori ) , eu am acele upgrade-uri la maxim toate , pot zice ca sunt chiar foarte utile . Si este corect ce a zis Gang ...

Citez :

" Alcoholic - pai rezisti mai bine la consumul de alcool ( vodka , wiskey , beer si ce mai e la bar [/drink])

DrugAddict - La skill 3 , cand dai /usedrugs se incarca viata!

Miser - Folosesti mai putine materiale la fabricarea armelor ! Este valabil doar pentru jobul Arms Dealer!

Trader - Cumperi lucruri mai ieftine de la 24/7 [depinde de skill]! Si primesti mai multi banii pe pestii vanduti! - EX: Vehicule Key la skill 3 Trader il cumperi cu 300$ mai ieftin => 9.700$ in loc de 10.000$

PainKillers - Ati scade viata mai greu cand esti lovit de focurile de arme! - de asta sincer nu stiam , din cauza asta am rezistat la loviturile lui dbkalyy in acel duel ... "

Deci eu zic ca post-ul e chiar util .

=)) nu era cazul de exemple! Se intelege destul de bn zic eu ! Uite ca am si eu fanii :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic