Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

, majoritatea timpului da, in rest, fan al Hip Hop-ului. Nu-mi prea plac manele, doar la party-uri, cand sunt obligat sa le ascult, pe unele. De ce, iti place si tie sau esti dezgustat de el? :)).

Nimanui din factiunea asta nu-i place Hip Hop-ul ? =(

Nu prea fac diferenta intre hip-hop si rap. Da-mi o melodie sa ascutl. Sau explica-mi diferenta, te rog. In general imi plac, mai mult decat restul genurilor. Nu sunt nici eu strain de Eminem. BIG UP!

, rap-ul este "ramura" din Hip Hop. Hip Hop-ul este copacul, gen "subdivizunile" lui sunt rap, muzica, arta si dans. Totusi, respect pentru cei care nu asculta si rap sau alte genuri muzicale, nu doar manele <3.

Cap de pagina, din nou, Dumnezeu ma iubeste <3.

Edited by North GodLiKe

@, eu mai ascultam, dar nu prea mă dau în vânt, sincer. Rock-ul e bază. Are o linie melodică și niște instrumente, iar cei care cântă sunt niște adevărați zei ai meserii lor. Rap-ul mi se pare ceva de cartier. Te îmbeți la o petrecere într-un karaoke club și începi să spui poezii pe un beat. Cred că așa s-au apucat toți rapperii ăștia.

@EuroStar, stai lin, ascult si rock si dubstep, dar mai mult m-am dat pe "sentimentale" in rap, ca sunt niste rapperi care au cuvinte chiar adevarate, cum e Eminem, povesteste in poezii despre viata lui. Aproximativ toate melodiile.

Ce gen asculti? Death Metal / Clasic / Punk?

@EuroStar, stai lin, ascult si rock si dubstep, dar mai mult m-am dat pe "sentimentale" in rap, ca sunt niste rapperi care au cuvinte chiar adevarate, cum e Eminem, povesteste in poezii despre viata lui. Aproximativ toate melodiile.

Ce gen asculti? Death Metal / Clasic / Punk?

Ascult Alternative Rock & Indie și Grunge. Death Metal e prea hardcore, nu îmi place așa mult fiindcă pur și simplu zbiară niște ciudați îmbrăcați în negru și cu plete de 3 metri. Mai ascult și Clasic. Punk ocazional, când îs cu vreun punker și chiar n-am ce face.

@EuroStar, Asa-i, Alternative Rock e bază :)), dar de indie si grunge n-am prea auzit, doar, putin Nirvana si RHCP, Arctic Monkeys parca se chemau, altii nu mai stiu. Uite na, ca ai ce sa ma inveti la capitolu` rock :)).

Mi-au banat contu` pe RPG2 ca cica am folosit aim, dar intr-un video vai de capu` lui. Mi-am pierdut sticku` acu 3 luni si cica am aim, doamne iarta-ma ce admini...

uroStar, Asa-i, Alternative Rock e bază , dar de indie si grunge n-am prea auzit, doar, putin Nirvana si RHCP, Arctic Monkeys parca se chemau, altii nu mai stiu. Uite na, ca ai ce sa ma inveti la capitolu` rock .

Blur, Fuel, Metronomy, Alice in Chains, Pearl Jam, Foo Fighters, - Alternosfera, The Moood, Theory of Mind - (ăștia dintre cratime-s români), Oasis, Pixies, The 1975, The Script, Kings of Leon, The xx, Radiohead, The White Buffalo, Muse, Gorillaz (deși-s mai mult spre electro), System of a Down (ăștia-s mai spre hard rock) și exemplele pot continua. Cam asta-i pe lista mea, ce ascult așa, în timpul liber. Și firește, Nirvana la greu. =D

A, și psihedelic rock - Jimi Hendrix.

Edited by EuroStar

Cand a observat Iulia ca dau promote din panel a iesit si ea. Poate, poate. Cine stie. :))

V-am dat niste rank-uri la miez de noapte baieti. Verificati sa vedeti. :D

Edited by AIM Tuckson

@,@@EuroStar, Ce faceti voi aici incepe sa fie un chat. Pentru aceste duscutii puteti face un PM separat, nu sa faceti aici +1. Nu vreau sa o luati in nume de rau, dar am mai vazut asta acum multi timp din partea altor persoane.

Edited by AIM SaRtOR

@,@@EuroStar, Ce faceti voi aici incepe sa fie un chat. Pentru aceste duscutii puteti face un PM separat, nu sa faceti aici +1. Nu vreau sa o luati in nume de rau, dar am mai vazut asta acum multi timp din partea altor persoane.

Pentru patru serii de reply-uri consistente, având în vedere că din păcate nimeni nu s-a băgat în discuție (căci era una publică, nu doar între mine și Godlike), nu ar fi vreun motiv de +1. +1 înseamnă să spamezi cu chestii nefolositoare și scurte, scrise într-o fracțiune de secundă.

@@EuroStar, Exact cum am spus si mai sus -> " Nu vreau sa o luati in nume de rau, dar am mai vazut asta acum multi timp din partea altor persoane. " Vad ca tu personal nu ai citit si ce am spus la final incercand sa imi arati mie ca nu este asa. Ce ai facut tu mai sus este chat. Oricum, nu ma ocup eu de lucrurile astea, spor!

@,iti multumesc!

Neata! Acum am ajuns si eu acasa. Aseara nu am dormit la mine si nu am mai intrat pe sa:mp. Aveam posibilitatea sa intru de la un prieten, dar de cand am luat helper vreau sa fiu mai atent cu chestiile acestea. Ne auzim pe /f

@South Zhao, cum e ca helper? Vreau și eu să aplic tură viitoare, când fac peste 1000 ore. Stresant sau distractiv?

, mulțam fain <3.

, sorry, nu se mai întâmplă, era totuși o discuție publică, dar nimănui nu-i place rock/rap, mici excepții :(

@,eh..nu pot sa zic ca e foarte stresant, dar distractiv sigur este. Mai vad niste nabi cu /n-urile lor de pic pe jos de ras.

@, cine ti-a facut avatarul? Imi place

Edited by South Zhao

, ascultăm toți manele la un moment dat, dar nu din astea triste sau de jale. În general, cu bani, valoare, dușmani și femei =)).

Asta e ultimul post aici, ca mă bate Sartor de mă strica dacă fac +1.

Azi nu mă vedeți în joc decât la ședință, sper. Un prieten are probleme cu un joc și tre să-l ajut, după am curățenie generală în casa :)).

Ne vedem la ședință, baftă la a-gheuri / laivuri / helperisme / adminisme.

N'seara! Cum a fost sedinta? Din pacate eu nu am putut sa ajpung. Acum am venit si eu acasa...

Atribuții, salariu, propuneri. Tu ce faci? :)) Ședințe așa calme să tot vezi :)).

Mii de scuze ca postez ca aiuritu', da' pur si simplu mi-e dor de voi si vreau sa vad ce mai faceti...

Wow... Vad ca s-au schimbat foarte multe intre timp... Va felicit pe toti pentru functii, in special pe tine, Tuckson, te-ai lasat tu intr-o zi, dar, ai revenit, ti-ai propus, ai construit! Acum, uite... Xin, un om extraordinar, care a facut factiunea o stea, cel care a lucrat-o de la 0, ti-a acordat-o tie! Bravo, ba, sa nu te lasi de activitate!

Va urez mult succes, multe live-uri, multe puncte si zeci de membri adevarati!

Mai vorbim!

Inca o data scuze, nu m-am putut abtine, simteam nevoia sa va salut!

Edited by AIM Tuckson

Mii de scuze ca postez ca aiuritu', da' pur si simplu mi-e dor de voi si vreau sa vad ce mai faceti...

Wow... Vad ca s-au schimbat foarte multe intre timp... Va felicit pe toti pentru functii, in special pe tine, Tuckson, te-ai lasat tu intr-o zi, dar, ai revenit, ti-ai propus, ai construit! Acum, uite... Xin, un om extraordinar, care a facut factiunea o stea, cel care a lucrat-o de la 0, ti-a acordat-o tie! Bravo, ba, sa nu te lasi de activitate!

Va urez mult succes, multe live-uri, multe puncte si zeci de membri adevarati!

Mai vorbim!

Inca o data scuze, nu m-am putut abtine, simteam nevoia sa va salut!

Voi incerca sa ma ridic la asteptarile tuturor sa macar sa fac ceva bun pentru factiune. Voi incerca sa imi las amprenta. Merci pentru sustinere!

Te rog sa eviti sa mai postezi aici aiurea. Multumesc pentru intelegere.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic