Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ti-am spus ca trebuie sa slabesti @AT Gary, nu m-ai ascultat. Vezi ce se intampla?

Da-i uninvite, . E prea gras pentru factiunea asta

Ba Snake, noi vorbim de atatea ori pe zi si inca nu am dat simularea aia :)) cand mi-ai spus azi dadeam cu Aditssa, dupa am uitat amandoi =))

Nu-ti fa griji Borfa de un AV, nu afecteaza r up si trece intr-o sapt :)

Apropo, , legat de ce spuneai tu ca esti mai activ ca mine, degeaba ai tu 1 ora mai mult si freci menta la joburi ilegale, tu ai avut 0 pct, uite aici: http://imgur.com/vo0Cf6V + 3 evidente de tinut deci pa, pwp. Asta inseamna activ, nu sa joci ca sa faci skill la Arms. Nu astept reply ca iti dau report.

Nivel de aroganta: peste 9000. Spune-le Yozo. =)))

Tatic de pagina.

Am schimbat avatarul. Cum vi se pare. Eu l-am facut. :>

Edited by AT Tuckson

Va rog sa citit anunturile importante. Vom avea o sedinta in data de 18/08/2015 la ora 14:00. Daca nu puteti veni postati o invoire pe un motiv intemeiat. Altfel nu le accept.

Hei, va salut din Vrancea. Sper ca a iesit bine târgul, azi ajung si eu acasa, in sfarsit?. Baftă tuturor!

B-Olympics Summer 2015

As dori sa fac un mic anunt. Olimpiada de vara 2015 a fost mutata cu o saptamana mai devreme, astfel incat acum incepe pe 18.08.2015, adica marti. Mai multe detalii gasiti aici.

Multumesc pentru atentie.

Eu m-as baga la aia cu Finding Nemo, nu stiu de ce, dar inot mult mai repede decat alti playeri, plus ca-s un as la facut spam pe space..

Edited by Popek

Doamne-ajuta! Nu mai trebuie sa vorbesc cu EuroStar sau Snake prin "Alte precizari" de la evidenta live =))

Cat despre B-Olympics, sunt premii sau nu? M-am uitat pe la probe dar unele mi se par destul de grele daca nu e nici macar un premiu...

Hai ca ne vedem in joc, pwp

Toata lumea ma stie drept pestele factiunii :>> nu cred ca e vreun premiu, te sustin la ideea cu greutatea probelor, unele-mi par imposibile. Ba, daca va intreaba Toasted ceva, nu-i raspundeti, e un baiat rau si da, numele Toasted vine de la ceea ce credeti voi ca vine, e prajit, saracul..

The Last Stand imi place, mai ales ca suntem mai multi intr-o echipa...cand esti singur parca ti-e mai greu.

Edited by East Extazzy

Poti sa faci strawpool aqther. Tu stii. Eu doar iti spun ca o sa ma uit pe el dar nu o sa ma orientez neaparat dupa el.

Pentru proba II a olimpiadei care este in seara asta la 20:00, membrii care reprezinta News Reporters sunt Pikkollo si Bagwell.

Edited by AT Tuckson

Wormhole sau ceva de genul.

La proba III ne va reprezenta l.Daniel.

Link catre B-Olimpycs, sesiunea de vara: http://forum.b-zone.ro/forum/1687-probe/

Link catre proba 3: http://forum.b-zone.ro/topic/287706-b-olympics-summer-2015-proba-3-wormhole/

Vreau sa te uiti la videoclipul pus la proba daniel, ca sa nu ai surprize.

Edited by AT Tuckson

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic