Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Macar daca scriai si tu corect urarea aia, ma rog. Vad ca nu ai cont pe RPG 1 cu factiunea activa in NR, de ce comentezi aici? :)

Salut, dragi colegi, va urez un Craciun fericit si plin de belsug, aveti grija de voi. O zi cat mai buna va doresc! :*

@, Macar daca scriai si tu corect urarea aia, ma rog. Vad ca nu ai cont pe RPG 1 cu factiunea activa in NR, de ce comentezi aici? :)

Salut, dragi colegi, va urez un Craciun fericit si plin de belsug, aveti grija de voi. O zi cat mai buna va doresc! :*

După cum apare aici, a făcut posturile alea pentru +1: http://forum.b-zone.ro/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=106357&sid=993810ea3e48a164f9aa267052e4c24b&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=content

Şi faza e că pe toate le-a scris la fel, greşit. =))

Unii sunt rupţi în gură pentru +1..

@, Măcar dacă faci post pentru +1, fă cu cap.

@, Ha...crede-ma ca sunt cel mai rau, sunt un copil care face posturi si da report-uri din spatele unui ecran! :))

Eh, ce sa fac si eu, daca scria corect nu dadeam report.

Ce mai faceti, restu?! :) Aveti grija cu cine va certati si pe ce tema, va reamintesc asa, cum spune regulamentul factiunilor:

- nu sunt permise glumele proaste în acest stadiu al funcției voastre și trebuie să tratați membrii cu maximă seriozitate.

- conflictele între colegi sunt strict interzise și se sancționează drastic

-se sancționează și mai grav dacă acestea au loc pe chatul facțiunii [/f].

-luatul la mișto sau jignirea conducerii facțiunii va duce direct la demiterea voastră.

Si multe altele, astea ca si cateva exemple, deci aveti grija, o faceti pe propria raspundere, unii stiti despre ce vorbesc. Incercati sa nu mai comentati din fata unui calculator si in nestiinta de cauza, v-am pupat! :)

Edited by SQ fpsMANN

Salut, m-am intors acasa. Am fost la spital ca aveam febra si credeam ca ma interneaza dar mi-a dat tratament acasa. Mi-au facut aia o injectie in c** parca au dat cu pixu'.

Edited by AliNNN

@, gata video cu DM.
Check YouTube :)

@, nu te pot contrazice.... si inca video-ul a mai continuat inca vreo 25 de minute, dar a oprit Maddox video-ul... Facusem spectacol in continuare in SF :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic