Nephew S4F Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 @, Na ma: http://imgur.com/a/VLmZb Noapte buna dragilor, ne auzim, am dat si eu x2 rob, no fail, 100k pe ziua de azi, cam slabut da..am reusit sa fug de politie. V-am pupat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley. Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Din categoria "Un fail rob vazut din exterior". Reporter la locul potrivit! http://imgur.com/a/HkRZG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 (edited) Pentru mai multe detalii si raspunsuri la intrebari aiurea gen: ''Se da wipe?'';''Se mai deschide serverul?'';''Primim bonusuri?'';''Ce s-a intamplat?'' accesati si urmariti pagina de facebook B-Zone.Ro. Nu vreau sa vad spam si aici cu posturi d-alea inutile. Aveti acolo raspunsuri. Din fericire Bobo si echipa nu sunt asa de inconstienti incat sa nu aibe backup (copie) la date. A anuntat ca are copia serverului de astazi de la 7 dimineata, deci probabil o sa fie un mic rollback. O seara buna! Edited January 9, 2016 by South Zhao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley. Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Probabil ca ai si tu dreptate. E o munca destul de grea, fiindca au trecut cam vreo 6 ore de cand e inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 (edited) Sal kf voi?! Merge RPG baaa! @@Unknown X, Petreus trebuie scos iar! EDIT: Iar a picat.. Edited January 9, 2016 by Aynur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Georgeeee Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Culcă-te bă .. Nu mai dispera lumea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Oare vor fi si rapoartele optionale? Saptamana asta au fost 2 rollbacks Buna dimineata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AllexandroS Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Neata ❤️ Vin si eu azi acasa. Poate se rezolva pana vin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Georgeeee Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Oare vor fi si rapoartele optionale? Saptamana asta au fost 2 rollbacks Buna dimineata! Nu ar fi o idee rea, dar nu cred... Neața. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @, nici eu nu cred. A reusit sa faca serverul fara sa mai dea rollback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @, eu vad ca nu este in factiune. Raportul pentru saptamana asta este optional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Va pupa George Becali, si va da cate 100 lei. Cam hahalea saptamana asta, am facut raportu' ca un puscarias civilizat, si aud acum la final de saptamana ca e optional Nu conteaza,... Baftales. Nu ma mai complic sa intru pe samp, ca stau si 30 de min pana ma loghez. Baftales si NB ! V-ati facut temele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @, Ce teme ma...eu nu stiu ce-s alea teme.. Ce faceti mai, praduitorilor? Faceti raportul a? Hahahaha Bai, azi am avut cel mai prost interviu sustinut... Imi tot pica server-ul, nu stiu de ce, noroc ca ma reconectam repede, ca prindeam loc imediat. Nici nu am apucat sa inchei live-ul, cum m-am reconectat Co[bR]a a inceput live-ul lui, mersi cobra. Voi sa nu faceti asa cand luati rang 3+ sau daca aveti deja, da? Pai ce-ai facut ma nene maaaa, @, te mai vedem si pe tine? Hai ca vreau sa-mi dai pachete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @, ba, da-mi si mie un skin misto, ceva, frumos, elegant, cat de cat... Acolo, mafeot. Si poza daca se poate. Si n-ar strica daca pui 2-3-4 skinuri, abea am de unde alege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @, Pai de unde sa-ti dau eu ma..eu ce moduri am nu le tin in PC, le instalez si le sterg. Cautai si tu aici: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-skins/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliNNN Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Pregatiti de scoala boyz? @@Unknown X, mai bine puneai raportul optional sapt. viitoare ptr ca e scoala :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Georgeeee Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @AliNNN, nu cred că el a stabilit când să fie raportul opționat săptămâna asta, ci Kelton. Bună seara băieți, ready for school? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @, cererea ta de inactivitate expira astazi. Te rog sa imi dai un PM, vorbim acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Pregatiti de scoala boyz? @@Unknown X, mai bine puneai raportul optional sapt. viitoare ptr ca e scoala :/ Adminii 4+ decid daca sunt sau nu rapoartele optionale. Buna seara! Acum ceva timp am venit si eu de afara si ziceam ca mai intru in game, dar nu prind loc. M-am bagat la un film Succes tuturor la scoala, incepand de maine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Pai ce-ai facut ma nene, maaaaa?! Ce faceti mai? Bine, sanatosi? De maine gata, la scoala, liceu, facultate cu voi, v-a ajuns atata vacanta! @@South Zhao, O sa cam avem nevoie de succes..se incheie mediile, mai avem nevoie de note...of, of. Succes si tie! Ne auzim maine in game, dupa ce vin de la liceu, pe seara. Sa aveti o seara corecta! V-am pupat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knazinhojr Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Pai ce-ai facut ma nene, maaaaa?! Ce faceti mai? Bine, sanatosi? De maine gata, la scoala, liceu, facultate cu voi, v-a ajuns atata vacanta! @@South Zhao, O sa cam avem nevoie de succes..se incheie mediile, mai avem nevoie de note...of, of. Succes si tie! Ne auzim maine in game, dupa ce vin de la liceu, pe seara. Sa aveti o seara corecta! V-am pupat! Men, facultatea incepe sapt viitoare, asa ca mai scap de voi.Si asa mai chinezule, ai gura cam mare, numai manele pe /f. Hai go la scoala si sa invatati bine .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @@knazinho, Ce vrei tu ma?! Eu care credeam ca esti fata si ma purtam frumos..de acum sunt chinul tau in sa:mp, vezi tu, lasa, lasa. Si nu sunt chinez! Te-am pupat. Altii au inceput facultatea si sapt trecuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxi.gen Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @@knazinho, Ce vrei tu ma?! Eu care credeam ca esti fata si ma purtam frumos..de acum sunt chinul tau in sa:mp, vezi tu, lasa, lasa. Si nu sunt chinez! Te-am pupat. Altii au inceput facultatea si sapt trecuta. Altii o incep peste o saptamana. Nu comenta aiurea Aynur si pupa-ma. fpsNABB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 @, Hai mergi la somn, nu te pup pentru asta, pa! Noapte buna reporterilor, o noua saptamana, un nou raport, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiceONE Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Cum a fost prima zi de scoala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts