Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti... a venit momentul sa ma retrag si eu. Dupa cum ati vazut, in ultima perioada n-am mai intrat pe SA:MP. Principalul motiv ar fi PC-ul care-mi face niste figuri, dar sincer nici nu-mi doresc sa-l repar pentru ca am inceput sa am alte prioritati mai importante in viata reala. Ce sa zic, nu prea ma pricep la romane. Mi-a placut foarte mult atmosfera din News Reporters, ramane factiunea mea de suflet. Colectivul este unul minunat, Mage, mult succes cu lideru nabul meu :* :*. Ceilalti (n-are rost sa va enumar pentru ca stiti fiecare cat am tinut la voi), aveti grija de factiunea asta pentru ca merita. Este posibil sa revin in News Reporters, asa cum am facut-o de fiecare data ca m-am reapucat, dar nu stiu exact cand. Va pupa [X]MaN Grasutul vostru, aveti grija de corpurile voastre si sa ne auzim cu bine :*.

P.S. Mage, merit sho sa fiu pe pomelnicul cu legende <3 ?

Remember Network Editor [X]MaN (aka Pufosul, zis si Mihaittzza)

Manule ? pacat ca nu ai asteptat sa intru si eu sa iti zic un "pa" ? Oricum mi-a placut cu tine, esti de gasca si stii sa ti la glume. Un reporter exemplar. Te pup. Te asteptam sa revi, grasule, ("Prefer pufos andyy"). ?

Buna seara, reporterilor, am trecut pe aici pentru a-l felicita pe fratele meu MaGe, pentru noua functie pe care o detine, sa ai grija de ea, si sa duci mai departe ce a realizat sRn. Poate o sa revin si eu la tine MaGe dupa bacalaureat, pana atunci mult succes cu factiunea.

P.S:Nu am avut ocazia sa te feliciti in joc. Fara post-uri sefilor.

@, ba eu credeam ca esti unu din Rifa cand mi-ai dat sms, ca in timpul ala cand mi-ai spus tu "Ai post", eu abuzam de turf =))). Sunt legenda vie Cr7w0w, am fost si eu in News Reporters pe cand era sRn lider, si am avut rank 5. Imi pare cunoscut numele tau, dar nu stiu de unde sa te iau. =))

P.S: Dak faketi posturi va tuf.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic