Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Donald, de salarii, nimic?

Avand in vedere ca Doge si Constantin au plecat, as vrea ca toti cei ce sunt Network Anchor sau Network Editor sa-mi trimita un PM in care sa-si exprime dorinta de a se ocupa de topicurile lasate libere. Desi ar fi fost mai OK sa alegem noi cine sa se ocupe, nu vreau sa pun pe cineva pe care eu il consider capabil si sa vad ca-si bate joc. Nici n-as vrea sa ma ocup tot eu sau Arsenie, ci sa fie cat mai multa lume cu responsabilitati. Asadar, astept sa vad daca este cineva caruia i-ar face placere sa lucreze putin pe forum. Sper ca nu este cazul doar sa va oferiti de dragul de a o face si ulterior sa nu faceti nimic. Este nevoie de oameni care intra macar de 2 ori pe zi pe forum. Daca voi considerati ca puteti face fata si v-ati descurca, astept mesajele voastre.

Bafta, ba, baieti!

@@Mita VODA, pe tine sa te vad sublider.

@@MaRiuS16, tu tot prost esti. Pwp :*

@, daca te prind cu wanted, esti ars.

@@Plutonium VODA, mersi ca m-ai acceptat, beleaua. Sa te vad helper cand recruteaza, ca nu te-am plimbat degeaba atunci. :))

Sa-i lasati lui Mita interviurile. (cererile si evidenta)

Restu', nabilor, va urez succes!

Edited by Constantin VODA

Sa-i lasati lui Mita interviurile. (cererile si evidenta)

@Constantin VODA, cum sa ramana doar el, asta e furt. cum mai fac eu post-uri pe forum?

Pwp, ai grija ce faci prin SFPD ca te urmaresc si iti fac post :*:))

Edited by MaRiuS16

Am discutat cu Pluto si am stabilit ca Mihaita se va ocupa de interviuri (este mult mai facil ca un singur om sa se ocupe de amandoua), iar Zante de anunturile role-play. Imi pare rau pentru ceilalti doritori, dar nu avem indeajuns de multe topicuri astfel incat sa aiba fiecare cate unul.

@@Mita VODA, @, daca aveti nelamuriri, ma cautati.

Am discutat cu Pluto si am stabilit ca Mihaita se va ocupa de interviuri (este mult mai facil ca un singur om sa se ocupe de amandoua), iar Zante de anunturile role-play. Imi pare rau pentru ceilalti doritori, dar nu avem indeajuns de multe topicuri astfel incat sa aiba fiecare cate unul.

@@Mita VODA, @, daca aveti nelamuriri, ma cautati.

Acum vezi fericire pe capu' lor m3n.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic