Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

11 minutes ago, Popa said:

au, trebuie să iti spun ca te iubesc de ceva timp....

mhm :)) asta suna ciudat!

1 minute ago, Popa said:

vaiii... stii doar ca nu imi plac fetele 

greu te prinzi de lucruri.....

nu voiam sa spun asta aici :))

5 minutes ago, meridionable said:

Foarte interesanta discuția voastră. Chiar îmi pare bine ca am întrat și eu pe aici. (acesta este doar un post pentru a face +1)

o nu, ce badboy esti :)) (Popica, daca te dai la el esti mort :* )

Edited by Eileen

1 hour ago, Popa said:

imi cer scuze ca nu m-am exprimat cum ar trebui un elev normal ca sa se exprime la o varsta atat de înaintată in viata de zi cu zi de care depinde numai păsările cerelului care se caca in capul unor deștepți ar căror nume le începe cu c si se termina cu a dar nu asta este important pentru că mereu exista o fata care nu se gândește la tine in ciuda faptului că e băiat dar asta e se mai întâmplă să nu se întâmple 

Cand am vazut litera "C", am crezut ca o sa fie vorba despre mine, dar am uitat ca eu sunt prost, nici vorba sa fiu vreo eminenta (cineva care exceleaza intr-un domeniu).

In alta ordine de idei, nu mai fiti superficiali, vedeti-va prioritatile si puneti accent pe lucrurile cu adevarat relevante in viata. Afirm asta pentru ca o sa realizati ca anii au trecut si nu stiti sa legati doua cuvinte in spatele casei de marcat de la Lidl.

2 minutes ago, Krysty xD said:

Cand am vazut litera "C", am crezut ca o sa fie vorba despre mine, dar am uitat ca eu sunt prost, nici vorba sa fiu vreo eminenta (cineva care exceleaza intr-un domeniu).

In alta ordine de idei, nu mai fiti superficiali, vedeti-va prioritatile si puneti accent pe lucrurile cu adevarat relevante in viata. Afirm asta pentru ca o sa realizati ca anii au trecut si nu stiti sa legati doua cuvinte in spatele casei de marcat de la Lidl.

Oh, God, +1 for this. Sunt perfect de acord cu tine, ce ar fi ca de acum, in acest topic, sa vorbim lucruri cu adevarat interesante? Ca sa aratam celor din spatele casei de marcat de la Lidl ca suntem oameni civilivati si, spre deosebire de ei, noi stim sa legam mai mult de doua cuvinte.

3 minutes ago, meridionable said:

Am și eu o curiozitate. La cine tot bateți apropouri? 

Ti-am raspuns la intrebare undeva unde nu trebuie sa vada nimeni, hihi :))

5 minutes ago, meridionable said:

@Krysty xD pisoi tu ce mai zici, mai reamintește-le cum e cu scuza la controlori???

=)) Vrei sa oferi traducere dusmanilor? Gluma aia a fost cireasa de pe tortul live-ului dat cu dragul nostru coleg @Popa ❤️

Edited by Eileen

12 minutes ago, meridionable said:

@Krysty xD pisoi tu ce mai zici, mai reamintește-le cum e cu scuza la controlori???

Pai pe aici asa se poarta.

Vorbesc de Q5 400CP si numai Dumnezeu stie ce e in sufletu' lor cand ii intreaba controlorul unde le e biletul.

Just now, Krysty xD said:

Pai pe aici asa se poarta.

Vorbesc de Q5 400CP si numai Dumnezeu stie ce e in sufletu' lor cand ii intreaba controlorul unde le e biletul.

hahaha, ce om rau :))

Just now, Krysty xD said:

Si tu, draga domnisoara, in ce categorie intri daca stai langa oameni rai?

Eu sunt un om bun, nu fac rau decat celor care ma supara, iar cei care ma supara ar face bine sa fuga cat mai departe deoarece sunt foarte periculoasa cand ma supar!

3 minutes ago, Eileen said:

Eu sunt un om bun, nu fac rau decat celor care ma supara, iar cei care ma supara ar face bine sa fuga cat mai departe deoarece sunt foarte periculoasa cand ma supar!

Te rog sa detaliezi, altfel te dau la baietii fara scoala.

1 minute ago, Krysty xD said:

Te rog sa detaliezi, altfel te dau la baietii fara scoala.

Heheh, adica o sa iau o sabie/cutit/catana si o sa ii feliez fara pic de mila!

15 minutes ago, meridionable said:

@Peteleu Andrei Mi se pare cam aiurea sugestia ta. Daca am vreo problema cu un membru sau inclusiv cu liderul cum i-as putea face PM? Ar trebui sa-ti trimit tie sau unui rank4+ PM cu problema si tu sa faci demersurile mai departe? Ca nu prea inteleg. Lumineaza-ma.

"experienta in factoune sa poate semnala liderul ca"

trebuie sa acceptam ca avem si rank 5 analfabeti 

@North Maty aia nu e ceva ce e de băgat în regulament, daca rank 4 înjură un rank 1 atunci nu mai are voie să facă pm? Da ce, daca au rank 1 nu stiu sa foloseasca comanda news? Nu au dat un test facut de voi "ca sa nu intre oricine in nr"? 

mi se pare ca acum este cea mai ineficienta conducere din istoria nr rpg1

Edited by Popa

@Popa nu am zis ca o bag in regulament ;) Am zis doar ca sugestia lui este luata in considerare si se va discuta. Am citit ceea ce ati spus + cateva pareri primite si in privat si i-am raspuns lui Andyy. Eu fac tot posibilul ca toti sa se simta bine, ca unii nu pot sa-si tina gura si se iau de Krysty, asta e treaba lor. Tot ei vor fi sanctionati pentru limbaj, jigniri etc. Nu cred ca sunt chiar atat de incapabil, desi cer parerea mai mereu de la admini inainte sa fac ceva ;) E si prima data cand sunt lider si e mai greu la inceput, dar va fi totul bine daca ne vom intelege. :D 

50 minutes ago, North Maty said:

@Popa nu am zis ca o bag in regulament ;) Am zis doar ca sugestia lui este luata in considerare si se va discuta. Am citit ceea ce ati spus + cateva pareri primite si in privat si i-am raspuns lui Andyy. Eu fac tot posibilul ca toti sa se simta bine, ca unii nu pot sa-si tina gura si se iau de Krysty, asta e treaba lor. Tot ei vor fi sanctionati pentru limbaj, jigniri etc. Nu cred ca sunt chiar atat de incapabil, desi cer parerea mai mereu de la admini inainte sa fac ceva ;) E si prima data cand sunt lider si e mai greu la inceput, dar va fi totul bine daca ne vom intelege. :D 

N-am zis ca esti incapabil!!! (mai citeste o data)

Ca lider ar fi trebuit să spui că nu ești de acord cu propunerea lui, doar e factiune ta până la urmă. Da cine știe, poate vrei sa se implementeze de aia ai dat mai departe.

@Popa Am citit bine si prima oara. Pai nu trebuie sa astept si parerea altora? Sugestiile astea nu se accepta peste noapte. Nu vreau sa se implementeze pentru ca nu ar fi corect, dar eu ti-am zis ce aveam de gand. In fine. Am raspuns, aia e :)) 

Edited by North Maty

Neața, sa aveți o zi la fel de frumoasa ca mine! :X 

Edited by Eileen

• E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic